Monday, September 20, 2010

The beauty of Pangkalan | Kunak, Sabah

lensa nurrkasih:

Around the corner Pasar Ikan
Pangkalan, Kunak





lensa kecil: Petang itu selepas urusan 'perbankan' selesai, kami bercadang ke Pangkalan (Pasar Ikan) untuk melihat view di sana. Suasana agak lengang di Pangkalan petang itu. Cuaca pun cantik, saya apalagi terus mengeluarkan 'gear' dan mengambil beberapa gambar :).

* 'Pergilah merantau untuk mencari kehidupan kerana dalam perjalanan itu ada lima kelebihan iaitu menghilangkan kesedihan, melihat penghidupan, mendapat ilmu, mengagungkan jiwa dan dapat bergaul dengan orang banyak.' - Imam Syafie -

2 nurr click(s):

Sasa Al-Sharif said...

nmpk jelas kocakan air tu dgn shutter speed.. hehe.. entah bila dpt kluar jln2 amik foto.. :)

nurr kasih said...

he..aku snap je. biasa ambil gambar laut mcm ni guna low shutter speed ye? Insya-Allah adalah masa nanti tu :).