Wednesday, September 29, 2010

Waiting

lensa nurrkasih:

Still waiting
Pangkalan, Kunak

lensa kecil: Di setiap pagi hari, rutin mereka menanti kapal laut dalam yang membawa muatan ikan. Moga mereka diberi rezeki yang melimpah.

* "......dan janganlah kamu berputus asa dari rahmat Allah. Sesungguhnya tiada berputus asa dari rahmat Allah melainkan kaum yang kafir." (Surah Yusuf: 87)

8 nurr click(s):

adn said...

cantik... download bikin wallpaper... :D

Sasa Al-Sharif said...

Nampaknya RO3 di situ.. angle yg menarik ;)

nurr kasih said...

Sasa: thanks..cuba2 praktik RO3 :). nak tgk impaknya pd pic..

afzan said...

tapi kadang2 kalau tengah rushing tak sempat pun nak pikir R03, ikut suka je. tak puas hati kita buat post-editing

nurr kasih said...

afzan: btl kdg2 mmg x ingt pun..yg tau ambil je dulu, hasilnya tgk kemudian. tp klu dah plan outing n x rushing ingat juga la sikit2 tips photography he.

afzan said...

tula, tapi yang peliknya gambar yang kita amik secara tak sengaja tu nampak art-nya

nurr kasih said...

afzan: hehe..iya break the rule :).

nurr kasih said...

adn: thanks..sila2 :)