Saturday, October 09, 2010

Tag @1: Blog Hebat :)

lensa nurrkasih:

Semalam dapat tag dari sahabat blogger Aku is Aku. Dapat tag Blog hebat :). Alhamdulillah.. mudah-mudahan hebat di mata manusia, dan hebat juga di sisi-NYA. Ameen.

Tag macam ni sekurang-kurangnya dapat juga menaikkan semangat pada blogger untuk terus berblogging kan :). Jadi sebagai blogger, kita support mana-mana yang baik ye. Ini tagnya:

1) Nama blog anda buat masa ni..
Lensa Nurr Kasih.

2) Anda rasa blog anda hebat..
Insya-Allah. Mudah-mudahan hebat dan memberi manfaat kepada mereka yang datang berkunjung.

3) Benda yang anda sayang?
Mensyukuri semua nikmat dan anugerah dari-Nya.

4) Anda tengok waktu dekat mana??
Kat jam tangan (Jawapan jujur he)

5) Web sesawang yang anda selalu jenguk.
Blog kawan-kawan, blog ilmiah dan web yang boleh diambil manfaatnya.

6) Letak 3-5 blog yang anda rasa hebat
- Blog Abg Bob - Jutawan Arowana (Ni confirm tak jawab ni he. Tapi memang nak bagi)
- Blog Zirah - The Sign Of THE LORD.,Our Creator (Ni pun adik busy, mungkin tak jawab)
- Dan kepada semua sahabat blogger. Anda semua layak mendapat Blog Hebat ini :). Sebab semua pun adalah yang terhebat.

Alhamdulillah.. selesai menjawab tag walaupun jawapan skema je. Layannn.

8 nurr click(s):

Sasa Al-Sharif said...

hehe.. jawapan ke6 tu best la. x terfikir buat camtu. masa tu teringin tag semua sahabat blogger

nurr kasih said...

Sasa: hehe..yup semua blog pn ada kelebihan msg2. jd semua pun hebat :).

GRuNGe said...

Lagi satu blog tempat aku membelek gambar dan belajar.

en_me said...

rajinnyerr jawap tag bahh.. ehehe

nurr kasih said...

GRuNGe: gmbr nurr biasa2 je. masih tkial2 juga. apapun sama2 kita belajar :).

nurr kasih said...

en_me: support kwn2 bah..:)

~ustazah cyber~ said...

akak..adik bz?hehe
mana akak tau sy bz ni?pandai ek main teka2..
thanks sbb bg award ni..
=)
if akak ada ym..akak add la sy..byk yg sy nk berborak2 dan bljr dgn akak..huhu

nurr kasih said...

Zirah: akk tau la zirah busy..Akk juga pernah melalui saat2 itu dulu :). Insya-Allah nti akk add dkt ym ye.