Sunday, December 19, 2010

Blogger new template

lensa nurrkasih:

i-City
Shah Alam

lensa kecil: Balik sahaja dari Kelas Malam di i-City, terasa pula nak tukar template blog. Saya pun google template yang berkenan di hati. Ting..inilah hasilnya. Ok tak? Oh, Insya-Allah nanti saya upload picture yang diambil di i-City.

* Photography quotes: "I'm always mentally photographing everything as practice." - Minor White -

24 nurr click(s):

fa10 said...

cantik... saya suka

Sasa Al-Sharif said...

seriously, dah banyak tgk gmbr i-city. dan setakat ini, gmbr i-city dr nurr ni yg menarik di mata aku.

tema hitam putih sgt sesuai memandangkn terlalu byk jenis warna yg menyemak, ROT dan VP yg sgt best. sampai aku teringin utk ambik kamera snap mcm ni.

黄清华 Wong Ching Wah said...

Suka template baru you ... cool

adrenalina said...

menarik!!!! mmg suka mata melihatnya...

Cts said...

Nice pic n nice template

yangyuyu said...

template yang segar:)

afzan said...

template baru, azam baru ke?

Anonymous said...

nurul:wow! it is very2x wonderful template:)

Nurr Kasih said...

fa10: thanks :)

Nurr Kasih said...

Sasa: thanks Sasa..mmg byk sgt color smpi aku pun pening nak amik pic mana hehe..yg ni lah aku tgk lain sikit :).

ROT dan VP tu, apa dia? :).

Nurr Kasih said...

Mr.Wong: thanks Mr.Wong..

Nurr Kasih said...

adrenalina: thanks..tp mmg susah nak cari yg simple je:)

Nurr Kasih said...

Cts: terima kasih ct..

Nurr Kasih said...

yangyuyu: hehe..yg template sblm ni,suka juga tapi mcm dah lama guna..bosan pulak :)

Nurr Kasih said...

afzan: yup azam baru..bulan dpn tukar lagi hehe..

Nurr Kasih said...

nurul: terima kasih nurul..hehe tak wonderful sgt pun..biasa2 je :)

hafeez.halim said...

Baru bace kat shoutbox.. nie ker kelas mlm tue? Aisyeh.. xdapek join plak.. kalo tak leh join rombongan sambil belajar ker i-City :)

Nway nice peek! tp akan satu gamba jer.. bokeh2 nyer gamba xder ker.. huhu :b

Nurr Kasih said...

hafeez.halim: huhu..enth mcm xde yg best je..pic biasa2 je pun...

white rose said...

assalamualaikum kak nurr...

wah, canteknye gambar...

nice...

yangyuyu said...

nurr inilah link dvd yg saya beli

http://adhadimohd.com/photoshop/promosi-akhir-2010

sy cuma beli dvd yg kursus asas dvd cs5 rm100

Nurr Kasih said...

white rose: waalaikumsalam.. terima kasih white rose :).

Nurr Kasih said...

yangyuyu: ok thanks ummi.

CathJ said...

Very nice!! :D

Nurr Kasih said...

CathJ: thanks Kak :)