Wednesday, December 22, 2010

Light Wonderland | i-City, Shah Alam

lensa nurrkasih:

i-City
Colorful view

lensa kecil: Saya upload lagi gambar di i-City. Insya-Allah jika berpeluang ke i-City lagi, saya akan cuba pergi pada hari bekerja. Weekend memang amat ramai pengunjung. Nak masuk ke tempat favorite seperti rumah salji, taman safari, malah bergambar depan replika burung gagak merak pun kena beratur huhu. Nak ambil gambar tanpa kelibat manusia memang agak susah malam itu. Mungkin disebabkan cuti sekolah. Ya pasti disebabkan cuti sekolah (^_^).

* Disebabkan mata di illuminated by LED lights, saya pun suka-suka la buat colorize pada gambar :).

12 nurr click(s):

yangyuyu said...

masa sy pegi dulu mlm minggu jugak tapi bukan cuti sekolah ramai org jugak...mmg challenging nak bergambar kan bila org ramai..jd rimas pun ada...

btw gambar semua nice

afzanrizq said...

wah sekarang dah ada safari eh? dulu pergi hanya ada rumah salji dan pokok2 lereng bukit je. tapi seperti biasa, gambar masih diperam. sbb tak berapa puas hati dengan hasilnya. haha

Ummu~Ishak said...

saya amik gambar lampu tak jadi cantik camni -kamera cokiya-

Nurr Kasih said...

yangyuyu: agaknya ummi, dkt i-city ni tak pernah tak ada org kot hehe. tp mgkn weekday tak la seramai mcm mlm tu..

susah juga nak ambil pic klu ramai org sgt..tak pasal2 mereka interframe skali :)

ejai_ej said...

hahahah.. nak ge lagi ek.. jgn lupa ajak ek.. insyaAllah kalo free nak ikot. heheheh

Nurr Kasih said...

afzanrizq: tapi x masuk pun tmpt2 tu..ramai sgt. wah lama peram, msti baik punya lepas peram tu haha..

Nurr Kasih said...

Ummu~Ishak: Ala Ummu, kamera cokiya pun kdg2 hasil lbh superb tau..kami pun baru nak belaja2 ni. thanks coz singgah Ummu :D.

Nurr Kasih said...

ejai_ej: yup boleh hehe. Insya-Allah ada rezeki nti nak pi skali lagi hehe.

adrenalina said...

teringin pergi ke i-city...tapi apakan daya daku jauh di sini

Faarihin said...

wah bestnya... cantiklah Nurr...

teringin gak nak pi I-city tu...

Nurr Kasih said...

adrenalina: duduk mana ye? Insya-Allah ada rezeki sampai juga ke i-city tu..

Nurr Kasih said...

Faarihin: thanks ye..ada masa nanti pi la jalan2 ke sana :D.