Tuesday, December 14, 2010

Malaysian Agriculture, Horticulture and Agrotourism (MAHA) 2010 | Serdang, Selangor

lensa nurrkasih:

MAHA 2010
MAEPS, Serdang











lensa kecil: Picture lama dan cerita yang telah berlalu. Tak sempat nak update hari tu dan hari ini baru dapat update. Layan je la ye :). MAHA 2010 berlangsung 26.11.2010 - 5.12.2010 yang lepas. Pengunjung memang ramai. Pagi itu cuaca cerah tapi pada sebelah petangnya pula hujan. Jadi saya hanya sempat pergi ke pameran jentera dan juga pameran teknologi ternakan. Memang best membawa anak-anak melihat binatang ternakan :).

Tapi meletihkan bila berjalan dari kawasan pameran ke tempat parking. Sangat jauh. Fuhhh!

8 nurr click(s):

黄清华 Wong Ching Wah said...

Masih lagi buka ?
Nice POV, especially like the kambing.
Ya, 50mm I use...
How about you?

Nurr Kasih said...

Mr.Wong: dah tutup until 5 dis hari tu.
ya ada guna 50mm juga tapi kena manual focus.

yangyuyu said...

nurr semua gamba cantik...

nak pegi i-city tak kelas malam sabtu ni 8-11mlm kena bwk tripod

Nurr Kasih said...

yangyuyu: thanks ummi..

td dah post kat fb..ajak jie skali tapi dia kat Kedah..Ummi nak pi ke? jom pi..a'ah kena bawa tripod.

afzan said...

kelas kat i-city? ehem-ehem :0

Nurr Kasih said...

afzan: hehe kelas malam kat i-city you. jom3 :).

afzan said...

apakan daya, aku menetap di johor :(

Nurr Kasih said...

afzan: owh..kelas ni pun basic utk kami2 yg x berapa nak jalan lagi ni..huhu