Monday, January 17, 2011

Broga Hill, Semenyih | Here we come

lensa nurrkasih:

Broga Hill, Semenyih
15.01.2011

lensa kecil: Alhamdulillah..kami telah menawan puncak Broga sabtu lepas :). Tiada kata-kata dapat menggambarkan keindahan apabila berada di puncak. Nanti saya upload lagi gambar-gambar lain ye.

* Photography quotes: Photography is a good medicine.. it medicates you and others in a single dose. - Lakshman Iyer -

16 nurr click(s):

teca said...

Lovely images... thank you!

Good week!
Kiss.

yangyuyu said...

nurr..gambar kasut tu, kasut sy blur pemandangan pulak sharp..tersilap titik fokus sebab duduk atas batu tu pun tak balance..hehe nice gambar2 awak, so cemana sakit badan tak.saya sampai skang masih sakit2 tapi gagah jugak pegi keja sebab dateline management report lak

EB said...

Assalamualaikum..
157 lapor diri sini..

Tapi rasanya sesuailah mcm tu..
Pemandangan tu yg clear.. hehee..

Syla Rosli said...

wah cantiknye view..teringin sgt nak hiking kat sini

ejai_ej said...

hohohoho.. best tak naik atas tu? ramai tak yang ge?? kasut tu nice shoot...

yangyuyu said...

aah la eb betul gak tu...ejai, best...ramai...

~roslinda~ said...

wahhh,best!:)

Sasa Al-Sharif said...

wah.. diorang geng outing pulak skg. dgn yangyuyu ka? bestnya makin ramai kenalan

bukan photographer said...

aiseh..bile la nak rase naek broga

Amin said...

Hello!
Beautiful photos!
Nice blog!
caucasusgeography.blogspot.com

黄清华 Wong Ching Wah said...

Nice place.

white rose said...

yeay, berjaya jugak nur sampai ke sana...
TAHNIAH...

CathJ said...

nxt.. gunung Kinabalu pulak yer... ^_^

fa10 said...

saya suka gmbr no2.. nnt nak cuba la buat mcm ni.

Nurr Kasih said...

~ teca: thanks..have a nice weekdays!

~ yangyuyu: hehe suka versi kasut comel tu..time tu kita nak cpt sbb geng dah turun kt bwh dah hehe. nurr pun sakit2 badan lagi tapi ok dah sikit :D.

~ EB: mana2 versi pun ok EB..dua2 pun saya suka :).

~ Syla Rosli: cantik sangat view kat sana..ada masa pegilah hiking..

~ ejai_ej: mmg ramai sgt naik atas tu..boleh pulak menunggu giliran nak melangkah hehe..tp mmg best.

~ roslinda: mmg best! dapat melaluinya lagi best :).

Nurr Kasih said...

~ Sasa: a'ah gi dengan yangyuyu..x sangka sejak JOM Batu Caves tu dah jadi geng outing dah..nti nurr turun KK, jadi geng outing jugak kita hehe.

~ bukan photographer: Insya-Allah ada masa naek la..tak lari Broga tu, sentiasa menanti :D

~ Amin: thank you..nice blog too.

~ Mr.Wong: very nice place to visit.

~ white rose: terima kasih WR. yeay berjaya juga menawan broga hehe.

~ CathJ: hehe..ada impian juga naik Gunung Kinabalu..tpi x tau bila :D.

~ fa10: cuba fa10..dgn kasut anak2 lagi best..comel je :).