Saturday, January 22, 2011

Never loose hope | Bangi

lensa nurrkasih:

You'll find your way
Bangi

lensa kecil: Apabila salah satu pintu tertutup, yang lain akan terbuka tapi lazimnya kita akan memandang pintu yang telah tertutup itu terlalu lama hinggakan kita tidak nampak pintu yang telahpun dibukakan untuk kita.

:)

4 nurr click(s):

adrenalina said...

kata2 yg pernah kwn adrenalina post kat status FB dia...hehe like those words!

white rose said...

kalau ade tanda "like" mcm kat FB tu, dah lama white like kan...

baabun...

perkataan baru diajar kpd kanak2 ribena...

Nurr Kasih said...

~ adrenalina: hehe..ni pun kata2 dr kawan juga :).

Nurr Kasih said...

~ white rose: thanks wr. baabun pintu kan? sikit2 je tau BA..kena belajar ni :).