Wednesday, January 19, 2011

Broga Hill, Semenyih | Outing | Part II

lensa nurrkasih:

Again
Broga Hill

lensa kecil: Masih lagi mood Broga Hill :). So, upload gambar lagi. Picture buat editing sikit. (Sekarang nak sangat belajar edit gambar huhu). Layan je la :D.

* Photography quotes: Camera is just an instrument to record human's creativity.. but it can record what human cannot view, imagine or dream. - Lakshman Iyer -

12 nurr click(s):

Jejentik said...

As salam nurr...
cantik!
suka tengok^^
yang gambar no 1 & 2 tu, nurr edit pakai perisian apa ya? color dia lawa lar...

yangyuyu said...

me too...sakit badan dah hilang..tapi asik layan gambar2 ni...pastu tgk kat flickr layan gambar org lain, compare to mine..huhu.

nurr suka gambar 1st tu lalang dia nampak "tinggi":)

fa10 said...

ramainya org kat broga hill ni... apa yg menarik ek? tgk pemandangan ke?
saya pun suka edit gmbr suka2 hati. guna flickr jer pun

fa10 said...

opsss.. lupa nak ucap,
thanks yer sbb undi saya, sy menang tmpt ke2

Nurr Kasih said...

~ Jejentik: salam.thanks..nurr guna cs3 & photoscape..

~ yangyuyu: yup sakit bdn dah hilang dah..bgus juga tgk2 pic org lain, dr situ boleh dapat idea.

ye la mcm nampak tinggi..

Nurr Kasih said...

fa10: mmg ramai kak..nurr pn x sangka seramai itu..selain pemandangan, rasanya sebagai riadah mingguan kot bg yg tinggal bdekatan.

satu lg sebab lokasi femes skrg ni, lagi bgi fotographer :).

sama2. oh dh tau result ye?? tahniah kak :).

Siti mariam said...

Uniknya kamera warna merah tu...kamera jenis apa tu nurr?

Sasa Al-Sharif said...

eh siapakah pemilik lomo diana tu? bukit tu nampak meriah kan

黄清华 Wong Ching Wah said...

Nice place.. like to go...

Nurr Kasih said...

~ Siti mariam: mmg unik Kak. ini kamera lomo, guna filem. Lomografi juga salah satu bahagian photography yg guna kemera khas tu. saya pun 1st time tgk kamera mcm ni.

~ Sasa: kamera lomo ni kepunyaan salah seorg rakan outing. ya bukit ni memang meriah..lagi semenjak angkasawan SMS ambil gambar kat sini :D.

~ Mr.Wong: Yup very nice place..must to go :).

white rose said...

suka gambar 4 tu...
pokok dibelakangnya awan yg kegelapan...

sangat2 cantik...

Nurr Kasih said...

~ white rose: terima kasih wr..pic biasa2 je..nurr cuba2 edit jd mcm tu :).