Tuesday, January 11, 2011

SDSI 2011 | Melaka

lensa nurrkasih:

Satu Daerah, Satu Industri
Melaka

Selebriti TV3, Azizah Ariffin di booth Negeri Perak..

lensa kecil: Gambar yang sempat saya rakam semasa singgah ke Showcase 1 Daerah 1 Industri di Melaka tahun lepas. Tahun lepas?? Huhu macam gambar lama sangat la pulak. On the way bertolak balik ke KL, kami menyempatkan diri singgah sebentar meninjau-ninjau SDSI ni. Kraftangan, ukiran, sulaman, makanan tempatan dan bermacam-macam lagi barangan yang dipamerkan. Jadi saya kongsikan gambar yang sempat saya ambil :).

* Sharing quotes: If you are really thankful, what do you do? You share. ~ Anonymous ~

14 nurr click(s):

ejai_ej said...

uiks... rajinnyer berjalan.. kat ner tu SDSI? hehehhe.. seperti selalu gambar mmg superb...

yangyuyu said...

angle menarik la nurr..x sabar ke broga weeken ni, nak keluar kul bapa eh?

bukan photographer said...

kat MTC ke ni??

Nurr Kasih said...

~ ejai_ej: hehe.. SDSI ni kt Melaka tempoh hari..nway thanks.

~ yangyuyu: thanks ummi..sabar :). nti la nurr pm ye.

~ bukan photographer: ya kat MTC.

white rose said...

rajin ek jalan2...

cantek2 laa gambar...

hafeez.halim said...

Nice..suke gamba last tue.. terutamanyer yg berdiri tgh2 tue.. ;) hehehe

Faaein Himura said...

wah. nice.. hehehe..

tetiba rasa nak import pic lama sdsi ke blog foto baru plak.. hehehe.. =]

Nurr Kasih said...

~ white rose: tak la rajin sgt pun..otw so singgah je :). thanks WR.

~ hafeez.halim: heheh..suka yg tgh tu ye? mmg manis he..

~ Faaein Himura: Faaein ada gi juga kan hr tu..upload la. boleh share :).

黄清华 Wong Ching Wah said...

Nice shots hari ini..

Wong

Nurr Kasih said...

Mr.Wong: terima kasih :).

fa10 said...

nmpk muda la sesangan si Azizah tu. anak nurr ke tu?

Nurr Kasih said...

fa10: nampk muda kan..fa10 pic tu bukan pic nurr. pic pengunjung yg dtg nurr snap :).

CathJ said...

Nice pic.. tak lama lagi ambik gambar pengantin dah ni.. :D

Nurr Kasih said...

~ CathJ: thanks kak..lambat lagi la kak..baru nak merangkak ni..gear pun basic2 je huhu..