Sunday, January 23, 2011

Sunday shoot

lensa nurrkasih:

Home sweet home
Bangi

lensa kecil: Hari ahad ini cuma santai-santai kat rumah. Jadi ambil la gambar barang-barang kat rumah :).

* Hari ini ada Kelas Basic Komposisi di Laman Budaya, Shah Alam tapi tak dapat join pula. Nak join tapi dah tutup awal..lambat register huhu..

8 nurr click(s):

Sasa Al-Sharif said...

hehe.. mengkreatifkan diri di rumah di kala hujung minggu. suatu aktiviti yang menarik :)

syg tak dapat ikut kelas komposisi tu. komposisi mampu memberi ilham utk penghasilan foto yg lebih menarik..

aku biasanya mendapat ilmu2 begini dari kwn2 yg menggilai foto modeling

Nurr Kasih said...

~ Sasa: hehe mcm ni la klu x ada keje :).

betul..syg sgt x dpt ikut kelas komposisi tu..lambat sikit je daftar. dah penuh huhu.

tu la nak sgt nak belajar ttg compo ni..

~roslinda~ said...

nur,listkan lens yang anda ada!:)
btw,nice~

white rose said...

kat perak tempat sy mengajar, labu2 nye sangat cantek & murah2...

nak plak kalau sy yg beli...
sure dapat free yg kecil2 tu je...

cantek laa gambar2...

yangyuyu said...

mata ku semak la oh tidak, bukan kerana gambar mu nurr...

Nurr Kasih said...

~ roslinda: huhu..nurr xada lens pun..cuma guna kit-lens dan 50mm :).

~ white rose: owh ye ke? rasanya labu2 ni pun SIL beli dkt Perak juga..klu ada dpt free lagi best :D.

~ yangyuyu: rileks ummi hehe. owh nurr pun dah reg Wed photog tu..nti jumpa di sana :).

Shatra said...

Wow hasil2 foto Nurr ni cantik2..boleh d edit n byk kegunaannya..spt wallpaper, gift n mcm2 lg yg cute2..

Nurr Kasih said...

Shatra: aduhh..pic biasa2 je Shatra. pic kamu lagi cantik. x tau sgt mau edit2 ni, baru mau belajar. nway thanks ya..