Wednesday, February 16, 2011

Bokeh di siang hari |

lensa nurrkasih:

Bokeh-Bokeh
Somewhere

Bokeh @ Mutiara Damansara

Bokeh @ Air Terjun Madai, Sabah

Bokeh @ Melaka

lensa kecil: Cari-cari gambar dekat folder dan terjumpa gambar-gambar ini :). Ada juga gambar bokeh waktu malam. Insya-Allah di lain entry saya kongsikan ye. Nanti nak try buat bokeh love-love tu. Ada sesiapa yang dah pernah cuba??

* Kata hikmah: Ada waktunya dalam perjalanan kehidupan, kita akan menemui satu dinding yang mungkin memberikan beberapa keadaan, perlu menongkahnya atau berpatah balik ke belakang, atau hanya duduk berdiam diri, menanti masa berlalu, menunggu keajaiban berlaku dalam kehidupan.

Bagi mereka yang berhati besar dalam melihat kehidupan, pasti berusaha untuk menongkahnya. Dia tidak akan pernah berhenti sebelum dia memang benar-benar tidak berupaya meneruskannya. Ya harungi sahaja laluan itu, berlarilah sekuat mungkin, lepasi sempadan yang ada, dan lihat sejauh mana kamu boleh pergi. Chaiyo :).

8 nurr click(s):

white rose said...

caiyookk!!!...

cantek2 laa bunga di sabah...

selalu balik ke nur?

teringin nak ke sabah...

ejai_ej said...

hurm.. bokeh love2? teringin nak try gak.. tp tak pernah sempat nak wat mender tu..

Fieza79 said...

cantek..!

Sasa Al-Sharif said...

bokeh dari daun yg terkena cahaya memang best :)

afzan said...

bokeh-bokeh bunga, i like :)
bab kata sasa, cahaya2 dari daun2 tu menambahkan seri bokeh2 tu lagi :)

yangyuyu said...

betul, ada pokok2.byk ranting..ada cahaya..jadik

Nurr Kasih said...

~ white rose: chaiyok..x la selalu, kdg2 je..jom la pegi, byk tiket murah2 :).

~ ejai_ej: nak buat benda tu yang malas tu tp teringin nak try hehe.

~ Fieza79: pic biasa2 je fieza..anyway thanks ya.

~ Sasa: betul :)

~ afzan: hehe bokeh 11 negeri?? susah nak dpt tu..tapi bokeh mcm ni sama je kat mana2 pun kan2 haha.

Nurr Kasih said...

~ yangyuyu: btl ummi, masuk hutan2 sikit dapat la bokeh ni :)