Wednesday, February 02, 2011

Kelas Basic | Rahsia Wedding Photography II

lensa nurrkasih:

Kompleks Rakan Muda
Puchong

Model - Fifi :)

lensa kecil: Inilah gambar semasa kelas Rahsia Wedding Photography minggu lepas. Banyak ilmu dan tips yang dikongsikan. Malah cara-cara editing menggunakan PS dan LR pun Cikgu AF ada tunjukkan. Mereka yang ada asas PS dan LR memang mudah nak scan, tapi saya yang masih merangkak ni, tengok je la hehe.

Penerangan daripada Cikgu Ahmad Fairus

Hasil-hasil kerja AF. Sebelum dan selepas proses editing.
Setiap satu segmen perlu ada Masterpiece :).

Antara rakan-rakan yang hadir.

Nikon D3. Saya ada juga cuba angkat..huhu berat.

Model pada hari itu iaitu Fifi.


Rakan: "Apasal tiba-tiba semua menjadi buas ni? Time kelas tadi slow je.." Hehehe.

Inilah sedikit sebanyak yang dapat saya kongsikan. Apapun sangat enjoy dengan kelas ini. Dari segi fasiliti dan makanan pun bagus. Akan diadakan juga kelas editing dan costing, soon.

Mudah-mudahan dengan sedikit ilmu ini, dapatlah beri sedikit keyakinan untuk terus melangkah ke hadapan dengan jayanya. Insya-Allah, peace ^_^.

12 nurr click(s):

fa10 said...

thanks for sharing...
teringin juga nak join, nnt boleh la kita konvoi sama ek?

Nurr Kasih said...

~ fa10: sharing is caring :). jom3 nanti dah balik Malaysia kita outing sama2 ye..bertambah member seouting =).

Sasa Al-Sharif said...

syok la. berapa yuran?

Nurr Kasih said...

~ Sasa: mmg enjoy pi kelas ni..yuran rm120.

Syam said...

Thanks 4 sharing info yg sgt berguna ni :)

Nurr Kasih said...

~ Syam: Sama2..ambil mana yg baik :)

yangyuyu said...

haritu berapa kali ntah sy jd "pengantin" haha

Nurr Kasih said...

~ yangyuyu: hahaha.."pengantin" favorite tu..

Shatra said...

hebat ni..sampai p kursus sudah..apapun mau jd yg terbaik mmg cam tu la kan..

Nurr Kasih said...

~ Shatra: x la hebat mana pun. ada peluang dan free masa tu, tu yg ikut. nak tambah ilmu kat mana2 dan bila2 masa, Insya-Allah :D.

ejai_ej said...

huhuhu... nnt kasik siket ilmu tu ek.. heheheh.. ko biler nak ge outing ngan aku plak nih nurr?

Nurr Kasih said...

~ ejai_ej: hehe Insya-Allah..share2 ilmu bole je..iye la bila la kita ada peluang outing sama nih..aishh bole korek2 ilmu dgn ko hehe.