Thursday, February 17, 2011

Model Cilik: Dafi :) | Melaka

lensa nurrkasih:

Dafi
Melaka

lensa kecil: Tak ada model nak shoot, so model cilik pun jadilah :). Ini gambar Dafi semasa kami ke Melaka tempoh hari :). Baju merah menyala lagi. Gambar biasa-biasa sahaja. Bukan contoh gambar yang baik. Saya masih dalam proses nak belajar ambil gambar potret huhu. Apapun cuba jaya kan. Boleh juga baca teknik foto potret di sini.

* Oppss, picture ke-3 tu, sebolehnya kincir angin tu tak bersambung dengan kepala kan. Hehe layan je la. Peace ^_^.

6 nurr click(s):

黄清华 Wong Ching Wah said...

Small actor and model ...

yangyuyu said...

nurr kasih, tips tu indonesian yg tulis le, tak berapa paham dan pening pulak..hehe

Sasa Al-Sharif said...

suka tone warna gambar tu. subjek lebih menonjol :)

Faaein Himura said...

hehehe.. budak kecik tu nanti dah besar nak jadi model lah tu.. ada gaya... (^__^)

♥ manje ♥ said...

comei sungguh gmbr no 2 tuh =) ~

Nurr Kasih said...

~ Mr.Wong: hehe model yang dipaksa :)

~ yangyuyu: haha..tak faham ye?? ok nanti cari yg malay punya..nurr faham je heheh.

~ Sasa: thanks..baju merah memang menonjol :).

~ Faeein Himura: Faeein, gaya samseng adalah hahaha..dia xnak jadi model..ni pun kena paksa je bergambar :)

~ ♥ manje ♥: hehe mana ada comel manja..tu dia dah buat muka bosan dah. malas dah dia nak bergambar :)