Wednesday, February 23, 2011

Reflection | Taman Tasik Titiwangsa, Kuala Lumpur

lensa nurrkasih:

KLCC
View from Taman Tasik Titiwangsa

lensa kecil: Gambar 2 minggu yang lepas, ketika berjogging di Taman Tasik Titiwangsa. Orang lain berjogging, saya mengusung 'gear' huhu.

* Photography quotes: "Life is like a good black and white photograph, there's black, there's white, and lots of shades in between." - Karl Heiner -

10 nurr click(s):

white rose said...

rajin ek jenjalan...
dengan member2 ke?

Faaein Himura said...

sy nampak projek klcc dari sini.. huhuhu.. semakin meninggi bangunan itu.. =]

♥ manje ♥ said...

Cantiknya.... kita suke gambar ni sangat... klasik!!! =) ~

ejai_ej said...

huhuhu.. tak penah try reflection. kalau ader pon mungkin secara tak sengaja kot.

Fieza79 said...

cantek nya cikgu...hehee

Nurr Kasih said...

~ wr: hehe x la rajin sgt pun..yg ni pegi dgn SIL :D

~ Faaein Himura: Faaein selalu terkenang projek klcc tu kan..atau rindu kat abg2 korea tu =).

~ ♥ manje ♥: terima kasih manje..pic biasa2 je ni.

~ ejai_ej: a'ah tu yg saja try tu..tp apa tips nak dpt smooth je reflection dlm air tu ye??..ni nurr belasah je ni :D

~ Fieza79: aikk kak, sejak bila saya jd cikgu ni hehe..apapun thanks kak :D

Sasa Al-Sharif said...

wow. hasil terbaik. nmpk smooth :)

Nurr Kasih said...

~ Sasa: thanks sasa..huhu tpi reflection di air tu x berapa ok kan :D

fa10 said...

cantiknya reflection tu!

Nurr Kasih said...

~ fa10: thanks fa10..tp klu awal pagi lagi sikit..mesti air lagi tenang kan..lagi jelas reflection tu :)