Friday, February 18, 2011

Testing: Bokeh Love ♥♥♥

lensa nurrkasih:

Bokeh Love-Love
Bangi

lensa kecil: Semalam cuba buat fake lens hood untuk bokeh love :D. Tapi shape love tak berapa cantik. Percubaan pertama :). Petang sempat try di kawasan rahsia hehe. Alamak love senget pulak. Malamnya, ambil kat tepi jalan raya. Inilah hasilnya yang tak seberapa. Lain kali try lagi. Ada sesiapa nak pinjam lens hood love ni?? Buat pun senang juga. Nak cuba boleh rujuk di sini. Selamat mencuba :).

* Salam Jumaat kepada semua. Perkongsian dari sahabat di FB: Love is simple. The more you give, the more you get back. Just love, don't hold it. Just give and don't expect anything in return. It will come to you back in ways unimaginable to you ♥♥♥ :).

18 nurr click(s):

ejai_ej said...

yes... jadi ek mender tu.. aku tak penah try.. heheheh.. sebab aku tak reti nak wat. hahahhaha.. ko kasik pinjam kay aku je la nurr.. bulih? hahahhaha

♥ manje ♥ said...

cantik!! ~

黄清华 Wong Ching Wah said...

So much love ...

Nurr Kasih said...

~ ejai_ej: hehehe..mcm tu la hasilnya yg x seberapa..nak pinjam ke?? ko nak ambik pun bulih je :)

~ ♥ manje ♥: huhu x la cantik mana pun manje..boleh la org kata..btw thanks ye =).

~ Mr.Wong: hehe..testing3..

Sasa Al-Sharif said...

next time potong rata. hehe.. pakai kad board yg keras sikit spya tak membengkok :P

Nurr Kasih said...

~ Sasa: hehe ok next time...bagi shape love lawa2.

Fieza79 said...

dok reti la nk buat mcm tu...now pun baru dok mengengsott..hehe

Nurr Kasih said...

~ Fieza79: tak pe kak..pelan2..lama2 berlari juga tu :). saya pun merangkak lagi ni.

hafeez.halim said...

berlove-love tgk gamba.. hehe Oklatue, nice peek & effort. Watla corak2 yg lain jgak pastu kasik sye pnjm sket :)

Nurr Kasih said...

~ hafeez.halim: huhu..saja try. ha buat corak2 lain?? yg ni pun x mjadi lagi :)..tapi klu ada boleh je nak pinjam pun :D.

white rose said...

berjaya jugak nur buat...
chaiyok!!!

azreeyah awg azli said...

cantek2!!

Nurr Kasih said...

~ wr: hehe boleh la..tp x elok sgt pun..apa2pun keep trying :D

Nurr Kasih said...

~ azreeyah awg azli: thanks..huhu pic biasa2 je.

Faaein Himura said...

wah.. nurr.. bestnya... kreatif sungguh.. hehehe.. bertambah jeles sy pada nurr... =]

afzan said...

baru dulu nak torai. tapi nurr dah buat. pinjam jela nurr punya. haha

KiN said...

cantik!!!!

Nurr Kasih said...

~ Faeein Himura: alaa..faaien pun boleh buat mcm ni..hehe..ada masa cuba la :).

~ afzan: hahaha boleh je nak pinjam..tp nurr buat x lawa pun. torai la msti afzan buat lagi cun dari nurr heheh.

~ KiNL: thanks Kin :).