Tuesday, February 15, 2011

Karnival WOW 2011 lagi | Putrajaya

lensa nurrkasih:

Karnival WOW
Putrajaya

lensa kecil: Lagi gambar di sekitar Karnival WOW Putrajaya.

* Salam Maulidur Rasul kepada semua. Selawat dan salam buat Nabi junjungan, kerabat serta sahabat baginda s.a.w. Dialah pemimpin dan ikutan teladan untuk kita semua. Moga kita diberi syafaatnya dan dihimpunkan bersamanya kelak. Ameen.


SALAM MAULIDUR RASUL
1432H.

10 nurr click(s):

Faaein Himura said...

Salam Maulidur rasul nurr..

wah.. bestnya dapat snap pic belon2 tu sume.. hehehe...

Nurr Kasih said...

~ Faaein Himura: Salam Maulidur Rasul juga Faaein.

hehe..iya dpt shoot pic belon2 tu sikit..lps tu habis bateri kamera :).

white rose said...

salam maulidur rasul nur...

bile pegi putrajaya nih?

Nurr Kasih said...

~ white rose: salam maulidur rasul juga wr.

ni pic last week.

黄清华 Wong Ching Wah said...

Nice work !

Nurr Kasih said...

~ Mr.Wong: thanks a lot Mr.Wong :)

yangyuyu said...

aah memang ada hot balloon seluruh dunia..make sure kita date eh:)

Nurr Kasih said...

~ yangyuyu: ok akan set date tu :).

ejai_ej said...

huiks.. ge tak ajak aku ek.. nih nak majuk nih.. hahahhaha

Nurr Kasih said...

~ ejai_ej: hahaha..mcm mna nak ajak..bukan kat ko kg ke? hehe. ni pun tiba2 je tau ada WOW kat Putrajaya..jadi pegi la tgkp gambar sikit2. jangan majuk..nti kita pegi taman rerama dgn hafeez ye.