Monday, February 14, 2011

Karnival WOW 2011 | Putrajaya

lensa nurrkasih:

Karnival WOW
Putrajaya

lensa kecil: Semalam sempat pergi ke Karnival WOW Putrajaya 2011 yang berlangsung 11-13 Februari 2011 bertempat di tapak Pasar Tani Precint 2, Putrajaya. Karnival WOW putrajaya ini merupakan acara tahunan anjuran Perbadanan Putrajaya dengan kerjasama Kementerian Wilayah Persekutuan dan Kesejahteraan Bandar.

Karnival kali ini lebih istimewa kerana ianya juga bersempena sambutan 10 tahun Putrajaya di isytiharkan sebagai Wilayah Persekutuan. Banyak acara-acara menarik yang diadakan.

* Tapi tak banyak ambil gambar, bateri habis :(.

6 nurr click(s):

afzan said...

WOW! bwlon udara panas :)

黄清华 Wong Ching Wah said...

Nice shots at the Carnival...

Sasa Al-Sharif said...

nice shot. belon2 tu mcm di oversea pulak :)

yangyuyu said...

nice la kaler tone nya, nanti kita outing sama2 hot balloon kat putrajaya antara 17-20 march k

K.I.S.S said...

wow!!syoknya dpt pi sana amik gambar :)

Nurr Kasih said...

~ afzan: ya x byk..cuma ada 2 je :)

~ Mr.Wong: thanks Mr.Wong.

~ Sasa: thanks Sasa..hehe mcm kat oversea ye. klu dpt background lg best kan :).

~ yangyuyu: oh ye ke? ok boleh..mesti best tu..time tu banyak belon kan?

~ KISS: saja pegi jalan2 :).