Wednesday, March 30, 2011

Close-up

lensa nurrkasih:

Try and error
UKM


~ Sedia untuk berlepas ~

~ Terus mencari.. ~

~ Berusaha sampai ke puncak ~

~ Bersatu kita teguh ~

~ Sabar hingga berkembang ~

~ OOF :) ... ~

lensa kecil: Ok entry yang lepas di sini, saya ada memberitahu ada mengambil gambar close-up serangga. Banyak juga la gambar yang saya ambil tapi tak menjadi huhu. Lagipun tak banyak serangga di kawasan itu. Ataupun skills saya tak cukup lagi ni hehe.

Tak pe, teruskan usaha :). Layan je la gambar yang berjaya saya ambil dengan kit-lens comel saya ni :). Insha-Allah lain kali kita cuba lagi ye ^_~.

16 nurr click(s):

Firdaus said...

speechless~

Sasa Al-Sharif said...

menarik :)

Nurr Kasih said...

~ Firdaus & Sasa: thanks :D

Faaein Himura said...

best!.. saya suka..

tetiba rasa nak bawa kamera ke kelas je ptg nanti.. nak juga main close up ni.. tapi lens.. =_=

suhailas said...

nice

Fieza79 said...

wowo mmg cantek arr...

Nurr Kasih said...

~ Faaein Himura: best je klu dpt bawa kamera ke mana2 kan hehe. tp kdg2 kdaan x mengizinkan bw beso2 tu :D

ala faaein, nurr pun buat close-up ni guna kit-lens je..xjadi sgt pun. yg penting layan hobi hehe.

Nurr Kasih said...

~ suhailas: thanks..pic besa2 je..

~ Fieza79: thanks kak..pic besa2 je. x close-up mana pun..layan perasaan nak close-up je ni..tp lens xada :D

white rose said...

hijau...
sedap mate memandang...

Nurr Kasih said...

~ wr: hijau mendamaikan... :D

Shatra said...

Semakin bagus n meningkat skill awak sekarang..

cik ubi said...

lawa la pic..

Nurr Kasih said...

~ Shatra: terima kasih shatra.. byk lagi perlu diperbaiki ni..mana yg termampu jak ni :)

Nurr Kasih said...

~ cik ubi: terima kasih cik ubi.. :D

afzan said...

wah, close up!
agak2 bila boleh tengok bulu roma serangga pulak? haha
aku, dia & lensa

Nurr Kasih said...

~ afzan: huhu close-up yg tak menjadi pun..yg tengok bulu roma serangga tu kena fikir 10x dulu haha..