Monday, March 28, 2011

Baby Qaseh Qistina

lensa nurrkasih:

Qaseh Qistina
Bangi

lensa kecil: Upload picture baby lagi :). Lama tak jumpa baby kecil ni. Cadangnya nak try buat photoshoot, tapi tak sempat-sempat lagi :). Tup-tup balik ni, agaknya dah besar dah huhu. Picture ini la yang sempat saya ambil tempoh hari ^_~.

10 nurr click(s):

AkuSiMisteri said...

nice. photo anak-anak memang terbaek.

foto u semakin cantik. good job!

Sudir Suichi said...

chanteqnya gamba.. lagi2 gamba bayi kan... nice!!!

Nurr Kasih said...

~ AkuSiMisteri: yup foto anak2 mmg terbaik :D..anyway thanks atas kunjungan..

Nurr Kasih said...

~Sudir Suichi: pic besa2 je sudir..ya pic baby biasanya cute je :D

eezance said...

Salam'alayk kak Nurr... Sukanya gambar yang ada tangan baby ni.. nice konsep.. :)

Nurr Kasih said...

~ eezance: salam eezance.. thanks :).

Faaein Himura said...

dah lama tak shoot pic anak buah.. balik ni mesti dia org juga makin membesar... arrghh... rindunya saya pada mereka.. =_=

Sasa Al-Sharif said...

nice, tone pudar ala-ala klasik gitu :)

Nurr Kasih said...

~ Faaein Himura: balik nanti, faaein ambil gambar anak buah puas2 ye. mesti comel2 :D

Nurr Kasih said...

~ Sasa: thanks..try2 tone. tp mcm xmenjadi je :)