Thursday, April 14, 2011

Kisah bermula...

lensa nurrkasih:

Bermula di sini..
Bukit Jelutong

lensa kecil: Dah beberapa hari tak update blog. Penat masih terasa ditambah pulak laptop masuk wad huhu. Minggu lepas 2 hari shoot wedding sebagai backup. Walaupun sebagai BP, kepenatan pasti terasa juga kan. Apapun semua ini sebagai pengalaman dan sangat happy dapat merakam gambar. Thanks to Ummi ^_~.

14 nurr click(s):

eezance said...

Wah.. bestnya.. mahu lihat gambar2 hasil tgn kak Nurr.. :)

Nurr Kasih said...

~ eezance: pic biasa2 je eezance..masih byk kena belajar. InshaAllah nti akk upload ye :)

yangyuyu said...

sama2:)

nak merakam memang seronok...nak pilih, edit, susun...huhu tekanan...

hehe jumpa lagi sabtu ni meeting:)

黄清华 Wong Ching Wah said...

Pretty !

hafeez.halim said...

aktif btul both ladies photographer nie.. caiyok!! :)

deqlis said...

wah bestnyerr...tak sabar nk tgk hasilnya...

salam kenai dr deqlis

ejai_ej said...

untung jadi photog pompuan nih... time pengantin nak salin baju boleh dok dlm bilik skali ngan pengantin.. kalo photog jantan.. jangan harap.. huhhu.. anyway.. ko dah kener tag ngan aku nurr.. baik ko join contest nih.. kalo tak aku calarkan lens ko.. hahahahah

contest

Nurr Kasih said...

~ yangyuyu: haha jgn tekanan ummi..pilih, edit dan susun dgn gembira ok haha..

ok2 esok jumpa :)

~ Mr.Wong: thanks Mr.Wong.

Nurr Kasih said...

~ hafeez.halim: chaiyok :)

~ deqlis: salam kenai juga..thanks singah sini :). hehe hasilnya biasa2 je...

Nurr Kasih said...

~ ejai_ej: hehe mmg untung time tu tp time akad nikah pulak..tpaksa buat2 xsegan ambil gambar dkt tok kadi huhu.

ok nti aku try join contest tu..haaa? ko nak calar lens aku??boleh3... tp kena ganti lens yg lagi mahal ok hahaha.

Sasa Al-Sharif said...

siapa yg kawin? ambik job ka?

Nurr Kasih said...

~ Sasa: yup job wed..jd bp je :)

Faaein Himura said...

wah... nurr.. bestnya.. pasti pic yang di'tembak' menarik ni.. nak tengok juga.. hehehe.. =]

Nurr Kasih said...

~ Faaein Himura: huhu pic biasa2 je faaein..nti dah siap nurr upload ye :)