Tuesday, April 05, 2011

Sweet things..1

lensa nurrkasih:

Random
Sweet things

lensa kecil: Bila dihimpit kesibukan dengan rutin kerja seharian, sesekali lega juga dapat bercuti kan. Haish..bila la ada masa lagi ni :). Yang bestnya kalau bercuti sambil merakam gambar landscape, sunrise dan sunset. Sangat suka ^_~... Gambar ini saya ambil ketika bercuti ke Bukit Merah dan Melaka.

* Quotes of the day: If you want your life to be meaningful, go out and do something about it. ~ Mary Louise Wiley

16 comments:

fizz alpijod said...

cantik! :)

yangyuyu said...

komposisi menarik...

tak sabar menembak bersama this weeekend:)

eezance said...

wah.. bestnye kalau dapat bercuti rehatkan minda.. :D

Nurr Kasih said...

~ fizz alpijod: thanks..:D

Nurr Kasih said...

~ ummi: yg pastinya mmg tak sabar hujung minggu ni..harap semuanya ok :)

Nurr Kasih said...

~ eezance: mmg best kalau dapat bercuti..dream2..hehe

Anonymous said...

cantiknya..mcm mana nak buat tone colour gmba jd mcm tu..sy bdk br blaja.. ;)

Akhyar said...

santai tp lawo.


uuuuuu..

hebak2. simple2 pn dh ckp menarik.

Nurr Kasih said...

~ Anonymous: nurr pun masih blaja2 lagi. byk tne huhu..color tone yg mana satu? apapun kena rajin main dengan color curves..dan boleh tambah filter pd gambar :D

Nurr Kasih said...

~ Akhyar: thanks..huhu pic besa je. less is more :)

CathJ said...

haruss.... harus ada masa utk berjalan2...holiday.. :D

afzan said...

amboi nurr, skang jenjalan pergi mana2 mesti kamera tak lepas dari tangan kan?

Beatriz said...

strikes me especially the second picture, like bubbles.
Greetings from Barcelona

Anonymous said...

asslamualaikum nurr

mana gambar 'sunset' dan 'sunrise'nya ? =) ~

黄清华 Wong Ching Wah said...

Nice series, congrats !

Nurr Kasih said...

~ CathJ: btl harus ada masa utk holiday..bole tenangkan fikiran :D

~ afzan: tak la jugak asyik ambil gambar je..tgk keadaan juga :)

~ Beatriz: thanks for dropping.

~ ♥ manje ♥: waalaikumsalam..gambar sunset xada time ni hehe.

~ Mr.Wong: thank you