Tuesday, April 05, 2011

Sweet things..1

lensa nurrkasih:

Random
Sweet things

lensa kecil: Bila dihimpit kesibukan dengan rutin kerja seharian, sesekali lega juga dapat bercuti kan. Haish..bila la ada masa lagi ni :). Yang bestnya kalau bercuti sambil merakam gambar landscape, sunrise dan sunset. Sangat suka ^_~... Gambar ini saya ambil ketika bercuti ke Bukit Merah dan Melaka.

* Quotes of the day: If you want your life to be meaningful, go out and do something about it. ~ Mary Louise Wiley

16 nurr click(s):

fizz alpijod said...

cantik! :)

yangyuyu said...

komposisi menarik...

tak sabar menembak bersama this weeekend:)

eezance said...

wah.. bestnye kalau dapat bercuti rehatkan minda.. :D

Nurr Kasih said...

~ fizz alpijod: thanks..:D

Nurr Kasih said...

~ ummi: yg pastinya mmg tak sabar hujung minggu ni..harap semuanya ok :)

Nurr Kasih said...

~ eezance: mmg best kalau dapat bercuti..dream2..hehe

Anonymous said...

cantiknya..mcm mana nak buat tone colour gmba jd mcm tu..sy bdk br blaja.. ;)

Akhyar said...

santai tp lawo.


uuuuuu..

hebak2. simple2 pn dh ckp menarik.

Nurr Kasih said...

~ Anonymous: nurr pun masih blaja2 lagi. byk tne huhu..color tone yg mana satu? apapun kena rajin main dengan color curves..dan boleh tambah filter pd gambar :D

Nurr Kasih said...

~ Akhyar: thanks..huhu pic besa je. less is more :)

CathJ said...

haruss.... harus ada masa utk berjalan2...holiday.. :D

afzan said...

amboi nurr, skang jenjalan pergi mana2 mesti kamera tak lepas dari tangan kan?

Beatriz said...

strikes me especially the second picture, like bubbles.
Greetings from Barcelona

♥ manje ♥ said...

asslamualaikum nurr

mana gambar 'sunset' dan 'sunrise'nya ? =) ~

黄清华 Wong Ching Wah said...

Nice series, congrats !

Nurr Kasih said...

~ CathJ: btl harus ada masa utk holiday..bole tenangkan fikiran :D

~ afzan: tak la jugak asyik ambil gambar je..tgk keadaan juga :)

~ Beatriz: thanks for dropping.

~ ♥ manje ♥: waalaikumsalam..gambar sunset xada time ni hehe.

~ Mr.Wong: thank you