Wednesday, May 04, 2011

Alhamdulillah: Menang contest :)

lensa nurrkasih:

lensa kecil: Alhamdulillah. Terima kasih kepada pemilik blog Wajah Rahsia Hati :). Semalam balik dari tanah tinggi, dapat message di fb dari dyanzjha untuk tuntut hadiah. Hadiah apakah?? Rupanya saya adalah pemenang utama untuk contest Jangan Pandang Kamera yang saya join tempoh hari tu. Dah lama diumumkan pemenangnya sejak 15 April lalu, tetapi saya yang tak alert dengan keputusan pemenang. Dah setengah bulan berlalu huhu.


Senarai pemenang boleh lihat di sini
Senarai hadiah boleh lihat di sini pula :)

Sebenarnya tak sangka sebab ramai sangat penyertaan dan gambar semua pun bagus-bagus. Tapi Alhamdulillah mungkin rezeki saya kali ini. Esok-esok, InshaAllah rezeki sahabat-sahabat pulak ye. Hadiahnya ada 2 pilihan tetapi saya pilih yang ini. Terima kasih sekali lagi ♥♥♥♥♥♥.



Inilah gambar yang saya letak tempoh hari. Boleh klik di sini :)

Terima kasih juga pada eezance sebab tag contest ini. Thanks my dear ^_~. Tahniah juga pada afzan sebab menang gambar paling cool :). Terima kasih juga kepada semua.

18 nurr click(s):

adrenalina said...

wah..TAHNIAH nur... hehehe

adrenalina said...

dan tahniah buat en. AFZAN jugak... =)

ejai_ej said...

hohoho.. congratz.. bulih belanje makan la nih.. amek berkat org menang contest.. hehehhe

Nurr Kasih said...

~ adrenalina: thanks.. rezeki nurr kali ni..esk2 inshaAllah adrenalina plk hehe.

ya tahniah utk en.Afzan juga. pic dia lawa :)

~ ejai_ej: thanks..huhu kebetulan je ni.. bulih je nak belanja pun. jom3 dtg damansara hehehe...

EB said...

Waaa tahniah2...
Mmg lawa la..Ajar ba..

hafiz-Taichou said...

congrates.. ;)

Faaein Talip Roy said...

wah... tahniah nurr.. smoga menang lagi pas ni.. hadiah share2.. eh.. hehehe.. =P

Sasa Al-Sharif said...

wah, tahniah nurr :)

masa tu nurr tag aku, tapi terima tag mcm2 contest, sampai x ingat

yangyuyu said...

tahniah...mmg kreatif..pergh hadiah nya..boleh pinjam..haha

Nurr Kasih said...

~ EB: terima kasih EB. pic biasa2 ja. gambar kamu pun lawa juga..editing superb :)

Nurr Kasih said...

~ hafiz-Taichou: terima kasih :)

Nurr Kasih said...

~ Faaein: thanks faaein. kamu supporter no1 hehe. nti kta share2 ye :)

Nurr Kasih said...

~ Sasa: thanks Sasa..ya aku ada tag ko..tp klu ko join sama mesti aku x menang. pic kamu cantik2 hehehe.

Nurr Kasih said...

~ ummi: thanks ummi..hehe bole je..nti kita jumpa kita cuba sama2 ye heheh.

fa10 said...

tahniah, tahniah... nnt klu ada contest berkaitan fotografi blh la saya tag nur kan?

Nurr Kasih said...

~ fa10: terima kasih fa10. alhamdulillah rezeki nurr kali ni. bole je tag..InshaAllah klu free dan ada gambar sesuai nurr pasti akan join :)

afzan said...

tahniah nurr :)
dah claim hadiah belum? tak pun biar aku tolong claimkan. haha :)

Nurr Kasih said...

~ afzan: tahniah juga :). baru je claim hadiah hehe...