Friday, May 20, 2011

Alhamdulillah: Menang GA ' I LIGHT U'

lensa nurrkasih:

lensa kecil: Alhamdulillah. Saya telah memenangi Giveaway 'I LIGHT U' yang saya sertai minggu lepas :). Terima kasih kepada blogger En. Eqbalzack di atas GA yang menarik ini.

Senarai pemenang boleh lihat di sini

Hadiah-hadiah yang disediakan untuk pemenang semuanya adalah produk dari IKEA. Memang berbaloi. Inilah hadiahnya yang saya menangi..Hadiah Utama Lagra Floor Spotlight With Stand :).

Boleh baca entry penyertaan saya di sini :)

Tahniah kepada semua pemenang GA :). Terima kasih juga kepada semua sahabat yang sentiasa memberi sokongan dan singgah ke sini ^_~.

18 nurr click(s):

Shatra said...

Memang cantik pic ni..efek cahaya superb

Faaein Talip Roy said...

wah.. tahniah nurr.. leh pinjam nanti... hehehe.. =]

nurdani said...

tahniah. memang terpikat bila tengok gambar ni

Nurr Kasih said...

~ Shatra: terima kasih shatra..kebetulan je dpt pic ni..awal pagi ambil pic ni..

Nurr Kasih said...

~ Faaein: terima kasih faaein..bole..nti pakai utk stadi..ok tak? heheh

Nurr Kasih said...

~ nurdani: thanks ye..pic biasa2 je..entry kamu pun nurr suka :D

adrenalina said...

tahniah nur...sememangnya nur ada sentuhan seni ..=) teruskan memberi inspirasi kpd pembaca2 blog nur kasih

Nurr Kasih said...

~ adrenalina: terima kasih adrenalina.. blog kamu juga salah satu blog yg mberi inspirasi pd nurr.. terima kasih juga selalu singgah ke sini :)

fzikuz said...

Congrats! You deserve the right to win the contest because your picture is amazing, as usual! ^^

Faaein Talip Roy said...

boleh ke nur? nak amik ni.. biar ada semangat lagi..hehehe... =]

afzan said...

congrats nurr. makin banyak menang nampaknya :)

fa10 said...

tahniah, tahniah.... nnt saya nak add nur kat fb ye

Nurr Kasih said...

~ fzikuz: thanks fzikuz :)

~ Faaein: hehe..bole2..tp hadiah xdpt lagi la Faaein..otw.. :)

Nurr Kasih said...

~ afzan: terima kasih. alhamdulillah..:)

~ fa10: terima kasih fa10..ok bole2. tp sy xaktif sgt fb :)

Sasa Al-Sharif said...

tahniah. pic tu memang cun, terutama konsepnya :)

Nurr Kasih said...

~ Sasa: thanks Sasa.. alhamdulillah.

yangyuyu said...

wah dasyat nya...murah rezki ni...hadiah nya hebat2

Nurr Kasih said...

~ yangyuyu: apa yy dasyat tu ummi?? hadiah mmg hebat.. dari IKEA :D