Tuesday, May 10, 2011

Emptiness | Genting Highland

lensa nurrkasih:

Kabus
Genting

lensa kecil: Jiwa kosong, tanpa-MU.

14 nurr click(s):

ejai_ej said...

gambo ko kengkadang tu wat aku jeles yang teramat2 sangat.. kangkadang gambo sempoi je.. tp sangat terbaek... isk... jom outing weh.. huhuhuhu

Metz bUjang said...

sangat menarik :)

boleh tanya, awak edit pkai software apa?

SHM said...

menarik + kreatif = awesome

yangyuyu said...

setuju dgn ejai..jom outing...

EB said...

Waaa awesome..
Bla nak ajar ni??

Faaein Talip Roy said...

setuju gak dengan ejai..

jeles ni!!!.. huhuhu...

Nurr Kasih said...

~ ejai-ej: adehh..pic biasa2 je la..ko pun bole je ambik mcm ni huhuh. set date la ..kita outing. tp ko tu asyik sibuk je memanjang.. huuhu

Nurr Kasih said...

~ Metz bUjang: thanks..yg ni saya guna photoscape..kdg2 guna photoshop jugak.

Nurr Kasih said...

~ SHM: terima kasih SHM..

Nurr Kasih said...

~ ummi: entah bila plk la nak outing sama ni..nak pegi wildlife tak ?? :)

Nurr Kasih said...

~ EB: ajar? aduh..share2 bole la..klu ajar tu masih blm layak lagi rasanya huhu.

Nurr Kasih said...

~ Faaein: apa yg setuju tu faaein?? hehe. faaein tak boleh jeles2..sbb gambar faaien pun lawa2 cuma kena byk practice je :D

fa10 said...

sy sgt suka gmbr bokeh...
sbb x pandai lg nak buat jenis2 lain sbnrnya.. hehehe

Nurr Kasih said...

~ fa10: hehe sya pun suka.. xpe lain2 jenis kita belajar slow2 :)