Friday, May 13, 2011

Giveaway - 'I LIGHT U'

lensa nurrkasih:

Giveaway
Tema: I LIGHT U

lensa kecil: Salam kepada semua.. Kali ini saya try join giveaway pula :). Giveaway yang menarik sebenarnya, yang boleh di interpretasi bermacam-macam makna bagi setiap orang :). Dan ini adalah penyertaan GA saya yang pertama :). GA ini dianjurkan oleh En. Eqbalzack. Syarat-syaratnya boleh lihat di sini.

Banner yang sangat menarik :)
Tarikh tamat GA pada 13/05/2011 15/05/2011

Mentari tak pernah lupa untuk menghangatkan bumi yang basah.
Begitu juga Allah takkan pernah lupa untuk menerangi jalan hamba yang mengharap pada-Nya.
Ya Allah, kami mohon KAU terus terangi jalan kami hingga ke nokhtah terakhir.

Ok GA ini nak tag pada EB dan sesiapa sahaja yang ingin menyertai :).

32 nurr click(s):

yangyuyu said...

wow dasat lighting ni...good luck

EB said...

Waaa thanks for the taggie..
Very nice lighting.. and wonderful bokeh!!

Well done...

Nurr Kasih said...

~ EB: thanks EB :)..ada masa free boleh join ye :D

Nurr Kasih said...

~ ummi: thanks ummi.. saja2 join memeriahkan giveway..hadiah mmg best :)

SHM said...

gud luck . suka baris ayat-ayat terakhir ^_^

arryani said...

teramat sukeeeeeeeeeeee.. ;D

arryani said...

bole ajar??

Nurr Kasih said...

~ SHM: thanks SHM ^_^

~ arryani: terima kasih :D. ajar?? InshaAllah apa yg sya tau bole je nak share2 :). gambar2 arryani pun best2..

Faaein Talip Roy said...

nice la nurr.. alahai esok ke tarikh tutup dia.. cam tak smpat je nak join.. hehehe.. esok paper last.. =]

EB said...

Ok done..
http://mohdasynor.blogspot.com/2011/05/giveaway-i-light-u.html

Sasa Al-Sharif said...

nice. he tu merujuk kpd siapa? good luck ya

eqbalzack said...

salam...
abg eq memahami yg blogspot ada problem...so abg eq lanjutkan hingga esok...
terima kasih join GA abg eq...
abg eq dah linkkan kat blog...

Nurr Kasih said...

~ Sasa: terima kasih :D

Nurr Kasih said...

~ eqbalzack: salam..hehe tetiba entry hilang :). terima kasih :)

deqlis said...

tahniah nurr kasih menang lampu..

jemput join GA deqlis pula GA TEKA-TEKA

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

tahniah dik =)

EB said...

Alhamdulillah..
Deserve to win..
Gmbr pn cantik!!
Tahniah!

leyzajamil said...

tahniah

Nurr Kasih said...

~ deqlis: terima kasih deqlis..Tahniah juga ya. InshaAllah nanti singgah ke GA teka-teki tu :D

Nurr Kasih said...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA: terima kasih..tahniah juga utk akak :)

Nurr Kasih said...

~ EB: terima kasih EB. Alhamdulillah..Tahniah juga utk kamu. Gambar kamu pun cantik.

Nurr Kasih said...

~ leyzajamil: terima kasih leyza.Alhamdulillah rezeki sya kali ini..

nurdani said...

tahniah! memang layak dapat tempat pertama :)

Nurr Kasih said...

~ nurdani: terima kasih nurdani..Alhamdulillah.. Tahniah juga.Entry kamu pun best..comel je kartun tu..suke :D

Anonymous said...

Salam. tahniah Nurr :D

-ruzanna

Nurr Kasih said...

~ ruzanna: wsalam..Alhamdulillah.. terima kasih ruzanna :D

Kuronofu91 said...

tahniah...cantik foto

Nurr Kasih said...

~ Kuronofu91: Alhamdulillah..terima kasih. tahniah juga utk kamu :)

Lulu caldina said...

tahniah..............

Nurr Kasih said...

~ Lulu caldina: terima kasih Lulu..

n u r k i m a said...

tahniah..

Nurr Kasih said...

~ nurkima: alhamdulillah..terima kasih :)