Monday, May 02, 2011

White heart | Kunak, Sabah

lensa nurrkasih:

Desa Halaman
Kunak

lensa kecil: Jiwa yang bersih akan mudah dipenuhi dengan kebahagiaan. Keindahan yang terpampang disekelilingmu juga adalah seruan alam untuk mengisi jiwamu dengan kebahagiaan :).

* Bertolak ke tanah tinggi pagi ini. Harap dapat picture yang best-best ^_~.

12 nurr click(s):

adrenalina said...

orait..nanti upload ye ..mesti cantik2 gmbar2 kat bukit tinggi..xpernah sampai kat situ tapi ada dlm list tmpat2 yg mahu ipergi

afzan said...

bukit tinggi? ita pun tak pernah sampai.

p/s: nampak spider web di situ :)

fzikuz said...

Beautiful picture!

Nurr Kasih said...

~ adrenalina: hehe bukan bukit tinggi le..ke tanah tinggi - genting. tapi xdpt byk pic pun. ikut group co kena ikut schedule le huhu.

Nurr Kasih said...

~ afzan: bukan bukit tinggi huhu. tanah tinggi :)

ya ada sarang labah2 sedikit di situ :)

Nurr Kasih said...

~ fzikus: thanks :)

Faaein Talip Roy said...

nice!

wah.. ke tempat tinggi? ke mana?
bestnya nurr.. makin jeles ni.. hehehe..

Nurr Kasih said...

~ Faaein: hehe ke Genting..tapi xdapat pic best2 pun. tight schedule..kena ikut tentatif prog huhu.

yangyuyu said...

oo pi genting...jgn lupa naik solero shot:)

Nurr Kasih said...

~ ummi: apa benda solero shot tu?? hehe. xsempat pun nak shot byk2 huhu.

Sasa Al-Sharif said...

nanti kongsi journey photo tu :)

Nurr Kasih said...

~ Sasa: InshaAllah..x byk photo pun :)