Friday, June 03, 2011

IKEA, Mutiara Damansara

lensa nurrkasih:

IKEA
Mutiara Damansara


lensa keci: Gambar Jumaat yang lepas. Sempat lagi berphotoshoot sambil cuci mata. Tadi pun sempat TT bersama Ummi di Warong Ayam Penyet. Thanks Ummi sebab belanja :). Esok-esok boleh TT lagi, Insha-Allah ^_~.

12 nurr click(s):

fa10 said...

mmg korang ni tak leh berenggang ngan camera la... dlm nak shopping pun semat lg merakam gambar2 yg menarik

Nurr Kasih said...

~ fa10: hehe mmg dah rancang nak amik gambar fa10.. kami cuci2 mata je :D

pete said...

mana gambar meatball ikea?
hehehehe

yangyuyu said...

nurr kasih sapa la budak yg bulat baju pink ni hehe.....best kan ayam penyet:)

Nurr Kasih said...

~ pete: hehehe xmakan pun meatball ikea.

Nurr Kasih said...

~ ummi: a'ah best..boleh lunch kat sana lagi kan :D

Faaein Talip Roy said...

wah.. sempat aje eh.. hehehe.. syoknya.. menembak sama2.. =]

Nurr Kasih said...

~ Faaein: hehe sambil meyelam minum air..sambil2 cucu mata :)

ejai_ej said...

huuhuhu.. bulih ek bawak masok camera.. tak kener halau ek.. sumpah aku phobia nak bawak camera masok pasal penah kener halau ngan pak guard. hahahah.. sebab die jeles aku tak amek gambo die. hahahah

Nurr Kasih said...

~ ejai_ej: klu jumpa pak guard agaknya kami kena halau jgk kot huhu... tp kami cover2 la jgk. lgpn handbag kami beso..agak2 ada pak guard, terus msuk handbeg hahah.

ejai_ej said...

hohohoh.. untungnyer jadi pompuan nih.. nnt aku pon nak bawak handbag jugak la ge ikea.. penat mak nyah nak usung beg beso2.. aww~~~

Nurr Kasih said...

haha..ala beg bini ko kan ada..ko msukkn dlm beg dia heheh.