Tuesday, June 07, 2011

Photoshoot | Baby Waiz Husaini

lensa nurrkasih:

Baby Waiz
29.05.2011



lensa kecil: Photoshoot Baby Waiz sabtu lepas bersama Ummi :). Nak shoot baby ni kena sabar dan tenang kan. Apa tidaknya setiap kali nak tukar prop, baby akan terjaga dan menangis. Kena tenangkan dulu, baru shoot semula :). Sepanjang photoshoot, baby Waiz tido je. Iyelah kan dah namanya baby. Dan yang bestnya, Ibu Waiz pun minat photography.. apalagi sama-sama beraksi la hehe. Cool je.

* Baby Waiz, selamat datang ke dunia. Semoga menjadi anak yang soleh ye, menjadi penyejuk mata ayah dan ibu, InshaAllah. Ameen. Tahniah Ct ^_~.

14 nurr click(s):

yangyuyu said...

nice editing...huhu...gambar2 sama, lensa dan sentuhan yg membezakan:)

yangyuyu said...

asik2 photoshoot ngan budak nama ummi tu..hehehe...best sgt ke dia hahaha

pete said...

gmbr kaki dlm selimut tu killer!!

EB said...

Smart!!!
Setuju dgn Pete..
Gmbr kaki bby dlm selimut paling superb!!!!
x sbr nak shoot my anak buah..

hafeez.halim said...

Nice & calm gamba2 nie. Manipulate props dgn baik :)

Nurr Kasih said...

~ ummi: hehe best apa..yg penting suka semangatnya yg tinggi, sts mau berkongsi ilmu dan tidak mudah mengalah hehe..peace :)

Nurr Kasih said...

~ pete & EB: thanks :)

Nurr Kasih said...

~ hafeez.halim: terima kasih..

cts said...

tq ummi n nurr..sbb korang ada..sy semangat amik gmbr:)nice pics:) lpve it so much:)

Nurr Kasih said...

~ cts: sama2 ct :)

Faaein Talip Roy said...

baby waiz comel.. semoga menjadi anak yang soleh dan menyejukkan hati mak ayah.. =]

bestnya shoot pic baby.. jeles ngan nur.. gambar2 sume terbaik!.. =]

adrenalina said...

comelnyer...gambar kaki baby tu plg menarik...=)

amin..moga baby waiz menjadi penyejuk mata ayah dan ibu!

Puan Waiz said...

Salam,
Namanya sama dengan nama kami dan nama syarikat kami.
--
------------------------------
Sekian terima kasih.
Yang Benar,
Puan Waiz Nazri
Pengasas Bisnes dan Pengarah Pemasaran
"To be Efficient with Computer, Learn from the Interactive Multimedia Expert."
Waiz (Malaysia) Sdn. Bhd. (494434-U)
310-A, Lorong Kedah, Jalan Negara, Melawati Square, Taman Melawati, 53100 Kuala Lumpur, MALAYSIA.

Tel: 6.03.4107.9249 (WAIZ), 6.03.2035.6868
Fax: 6.03.4108.0345, 6.03.2035.6867, 6.03.2772.0944
E-mail: PuanWaiz@gmail.com, waiz@waizmalaysia.com
Laman Web: http://www.waizmalaysia.com
Peta Lokasi: http://www.peta.waizmalaysia.com
Koordinat (GPS Coordinate): N 03 12.654, E 101 45.018

Nurr Kasih said...

~ Puan Waiz: Wsalam.. iya la nama sama :). terima kasih singgah sini :)