Tuesday, June 21, 2011

Photoshoot Baby - Qaseh Qistina

lensa nurrkasih:

Qaseh Qistina
Bangi

lensa kecil: Buat photoshoot Qaseh Qistina minggu lepas. Mood dia baik je, so senang nak shoot. Tapi yang kat taman tu, sebab panas sikit buat dia rasa tak selesa kot. Tapi semuanya berjalan lancar dengan bantuan Mama Qistina :). Sangat happy sesi photoshoot ni ^_~.

10 nurr click(s):

Aki said...

nice one Kak.. sa suka nampak tu tangan baby di dagu tu.. pose ni.. ^_^.v..

adrenalina said...

wah...semua gmbar cantik!! ditangkap dgn baik dan diedit dgn baik! chayok2x Nur! teruskan berkarya dengan indah....

Fieza79 said...

mmg cntik..sporting baby tu...

yangyuyu said...

comelnya...good work nurr kasih

ejai_ej said...

no 4 best cam pose plak.

Nurr Kasih said...

~ Aki: thanks Aki..iya mcm pose plk. kebetulan dpt ja tu hehe.

Nurr Kasih said...

~ adrenalina: terima kasih..semangat ni hehe. chaiyok :). thanks adrenalina sbb slu bagi support kat sini :D

Nurr Kasih said...

~ Fieza79: baby baru bangun tido kak..tu yg sporting tu..asyik senyum je la :D

Nurr Kasih said...

~ yangyuyu: terima kasih ummi. bila nak shoot newborn tu? hehe asyik shoot baby je la kita ye heee.

Nurr Kasih said...

~ ejai_ej: hehe kebetulan dpt pose mcm tu :D