Tuesday, June 28, 2011

Pulang petang | Bangi, Selangor

lensa nurrkasih:

Petang
Bangi

lensa kecil: Ini gambar petang Jumaat lepas. On the way balik, dekat nak sampai rumah, singgah kat tepi jalan bila tengok sunset. Kebetulan adik berbasikal tu pun nak pulang ke rumah dia. So masukkan la dia dalam frame :). Rumah adik tu kat depan tu je. Ok pulang cepat, hari dah nak gelap dah :).

16 nurr click(s):

Cik Shiqa said...

chantekk

pete said...

sempat lg benti tepi jalan eh.
cantik.

labulabi said...

nice pic.

Nurr Kasih said...

~ Cik Shiqa & labulabi: terima kasih :D

~ pete: hehe klu bw camera, sempat aje..lgpun ni dah dkt rumah :)

afzan said...

ni mesti kes pegi mana2 bawak kamera ni

ejai_ej said...

die ngan kak umie sama je zan.. penembak tegak.. kak umie lg tegar.. time dukung anak sempat lagi tu menembak.. mmg terbaik.

Nurr Kasih said...

~ afzan: huhu..kebetulan je ni ada bw kamera. hari2 yg sudah tak bawa pun hehehe..

Nurr Kasih said...

~ ejai_ej: mana plk ko tau aku tegar ni?? aku baru separa je la huhu..ummi ye la, mmg terbaik :).

Faaein Talip Roy said...

wah... cantik2.. i like... huhuhu.. jeles lah dengan nurr... =]

ejai_ej said...

kalo tak tegar cam aku nurr, seminggu 2 keping gambo je aku snap. huhuhuh

Nurr Kasih said...

~ Faaein: thanks faaein singgah sini..rindu dkt faaein heheh :)

Nurr Kasih said...

~ ejai_ej: aku pun xtegar la ..2 minggu sekali je baru ambil gambo..tapi yg sekali tu la aku pulun ambik gambo byk2 hehehe..lps tu bru publish ikut kesukaan aku hahaha..bole kira tegak ke?? heheh

eda_ej said...

tajuk die bunyi cam "itik pulang petang" je.. hehhehe..

Nurr Kasih said...

~ eda_ej:hehehe..ingatkan klu ada pic itik..mmg nak letak itik pulang petang hehe..

Faaein Talip Roy said...

rindu dkat nurr jugak.. hehehe.. bubuh lagi pic2 lain.. tengah rajin on9 ni... ehehehe.. =]

Nurr Kasih said...

~ Faaein: hehehe..nanti rajin nurr bubuh pics ye hehheh..:)