Tuesday, July 12, 2011

Floria 2011 : 'Rose' Theme part I

lensa nurrkasih:

'Rose' everywhere
Putrajaya


lensa kecil: Floria 2011 tahun ini bertemakan bunga mawar. Pelbagai jenis bunga mawar yang dapat dilihat. Subhanallah, tak jemu mata memandang melihat bunga-bungaan yang berwarna-warni. Bestnya kalau buat taman di halaman rumah yang penuh dengan bunga-bunga kan he.

* "Mawar, bertingkah-lakulah dengan akhlaqmu yang lebih indah dan cantik dari sebuah taman". - Dr. 'Aidh 'Abdullah Al-Qarni -

22 nurr click(s):

Faaein Talip Roy said...

wah.. bunga-bungaan.. hehehe. sukanya tengok bunga.. teringin nak pi sana...

rose biru tak de ke? hehehe..

nice lah nur.. nak rose satu.. =]

Nurr Kasih said...

~ Faaein: InshaAllah, klu xsempat pi thn ni, ada umur panjang, next2 year bole pi lagi hehe..

aah faaein, nurr cari2 juga rose biru tpi xada pun. atau xjumpa huhu. nak rose? ambik je mana2 yg suka :)

makalalag ismail@polixion said...

we know u spent a lot of effort for this...nice picture!

Nurr Kasih said...

~ makalalag: tq :)

yangyuyu said...

hebat sentuhan mu:)

Nurr Kasih said...

~yangyuyu: tq ummi. biasa2 je huhu..

Cik Shiqa said...

waaa cantekk! sia suka owhh.. best ny lau pndai amik gmbar mcm ni...

** siapa bah nama nur kasih ni?

Nurr Kasih said...

~ Cik Shiqa: tq cik shiqa. klu minat bole belajar ba ambik2 gambar ni...he

* namaku??..panggil ja nurr :)

eda_ej said...

dah pegi floria?? bestnye.. bile la nak pegi tengok bunge santek2 kat situ..

Nurr Kasih said...

~ eda_ej: aah dah pegi sabtu lepas :). floria sampai hujung minggu ni..mmg byk sgt bunga2 cantik :)

LadyD said...

heee....cantiknya...sib baik jauh dari jb..huhu..takpe lah at least dpt share some pics kat sini ea..

Nurr Kasih said...

~ LadyD: dpt tgk sendiri subhanallah cantik LadyD..tp sbb jauh tgk kat sini pun ok kan :).

Cik Ecah said...

masyaAllah...cantik..
nak rose kuning tuh ;p

Nurr Kasih said...

~ Cik Ecah: hehe bole je cik Ecah :p

nong said...

nice pictures...^_^ terserlah keanggunan sang bunga..^_^

Nurr Kasih said...

~ nong: tq nong..hikhik terserlah keanggunan ye :D

nong said...

welkem..suke tengok pic² nurr..cantek..

Nurr Kasih said...

~ nong: thanks again nong :). singgah la selalu :D

nong said...

sy memang selalu singgah² tengok blog² yang banyak gambar² ni..Minat fotografi sebenarnya, tapi kudrat tu x sampai ke mana lagi..T_T

Nurr Kasih said...

~ nong: oo ye ke? minat fotografi juga? xpe2..kayuh pelan2 org kata. terus cari ilmu..nti dah sampai masanya, InshaAllah lebih berjaya..

nong said...

insyaallah..^_^

Nurr Kasih said...

~ nong: Aamin :)