Monday, July 04, 2011

Photoshoot - Mitilda Eroza :)

lensa nurrkasih:

Mitilda Eroza
Cyberjaya

lensa kecil: Buat photoshoot Mitilda dan keluarga di Taman Cyberjaya. Thanks to Ummi ajak shoot sekali :). Tak puas shoot masa ni dan banyak yang perlu diperbaiki. Apapun layan pics Mitilda yang comel dan cute ni ^_~.

20 nurr click(s):

Cik Shiqa said...

comel ny gmbr no 4.hehe

Isabel said...

Cute! And what beautiful pictures! Love all the bokeh!:)

-hazen said...

waha comel

muarra said...

waow cute baby,,,

EB said...

Salam...
Nice photoshoot...
Just a lil bit OE in some photo...
Rasanya blh diperbaiki dgn guna vintage tone.. Sbb blh bt rim light kat rmbt adik Mitilda Eroza ni lg jelas...

Btw nice photo.. Keep on shooting...

beaty said...

love the backlight

HR said...

suka yang no 3. cantik, sis. :)

yangyuyu said...

as usual, gambar sama "sentuhan" berbeza:)

nice nurr kasih:)

serentak la pulak upload ehehee

ejai_ej said...

hahahha.. serious aku rasa jeles ngan ko ngan kak umie. huhuhu.. uhuk..uhuk... (lari sambil tangan pekup muka..) hhahhahahah

labulabi said...

woww.terbaik la nur.saya pun jeles jugak.hehehe

Aki said...

comel ja kak Nur.. ^_^.v.. Hm,kebanyakkan gambar Outdoor kakak,kakak suka kasi over-exposed kan?? Memang kakak punya trademark ka tu??

Nurr Kasih said...

~ terima kasih semua :)

~ Aki: iya OE kan..bukan la trademark tp mcm suka pula pic mcm tu hehe..

Aki said...

bulih buat trademark ba tu kak.. mana syok kalau suma sama style jak.. biarpun OE,kalau cantik,tetap kena bagi penghargaan ba.. ^_^.v.. Maksud dia,kakak buat ja la jadi Trademark kakak..

EB said...

OE ni kekdng nice jg cuma klu tlbih2 gmbr tu akan dipanggil gmbr bocor.. hehehehe..

Nurr Kasih said...

~ Aki: suka cadanganmu Aki :). apapun kakak byk kena belajar lagi. tapi kata org klu kita suka, org ckp tak cantik, biarlah itu kan gambar kita. style kita hehe. btw thanks ya Aki :)

Nurr Kasih said...

~ EB: hehe..fotografi mcm2 sudut pandangan kan..kdg2 ada yg kita rasa cantik, org tgk xcantik. kita rasa biasa2 tp ada org tgk cantik..so ikut la naluri kita mana yg suka kan...:)

Aki said...

Nanti mo panggil Kakak Nur Kasih OE.. ^_^.v..

Nurr Kasih said...

~ Aki: haha..ada2 ja ko ni Aki :).

afzan said...

pandai si kecil ni beraksi di depan lensa yer.

nurr: cantik gambar :)

Nurr Kasih said...

~ afzan: mcm2 juga mummy dia buat baru nak senyum tu..

thanks ya :)