Wednesday, July 20, 2011

Pancaragam Sekolah Alam Shah (SAS) | Putrajaya

lensa nurrkasih:

Floria
Putrajaya

lensa kecil: Ingat nak upload bunga lagi :). Huhu.. tapi nanti blog jadi kebun bunga pulak ^_~. Di Floria 2011 tempoh hari, saya bukan hanya sempat merakam gambar bunga tetapi sempat juga lah merakamkan persembahan adik-adik pancaragam dari Sekolah Alam Shah (SAS), Putrajaya. Teringat pula time sekolah dulu :). Sempat belajar tiup recorder warna hitam tu je. Tu pun tak khatam lagi huhu. Tengok adik-adik ni semua instrument canggih-canggih. Apa aktiviti ko-kurikulum yang anda sertai dulu ye?? Boleh la share :D

14 nurr click(s):

EB said...

Hehehe time ni EB balik sudah.. Penat..
Balik trus rest.. Tngu bas lama gla..

Mm sya pki Baju I love Sabah.. hehehe...

Dulu eb ketua STJAM..

Nurr Kasih said...

~ EB: oo time ni EB suda blk ka? lps pancaragam adik2 ni, sya pun blik jugak. nda larat suda mau meng close-up bunga suda hehe.

eda_ej said...

time kitorang pegi tak sempat pon tengok budak2 ni.. mase nak balik tu baru nampak bas turunkan budak2 pancaragam.. tak de rezeki nak tengok..

Nurr Kasih said...

~ eda_ej: ooo..aah budak2 ni ptg buat psembahan masa nurr shoot :).

yangyuyu said...

sy masa skolah masuk kadet remaja sekolah...aktiviti sik berkawad je sampai hitam dibuatnya hehe

Akhyar said...

tgk kokurikulum org. XD

afzan said...

dah namapun floria. mesti kena upload gambo bunga banyak2 ye dak?

Nurr Kasih said...

~ yangyuyu: hehe sekola kami pun yg kadet remaja asik berkawad je la. itam pun itam manis ;)

~ Akhyar: adik2 SAS :)

~ afzan: dah upload byk dah kat entri lepas..so nanti2 la plk hehe.

EB said...

Ya sya balik da time tu.. Mmg penat.. Eb dari pagi.. 2x masuk tmpt yg ada aircond tu.. Lps tu bila bdk2 ni smpi turun dr bas dOrg.. EB balik suda.. Sbb tngk makin lama mkin ramai org pula.. So bg can dgn org lain la.. hehehe

Nurr Kasih said...

~ EB: sya rasanya 2-3 jam jugak la ambil pics..sekali ja sempat masuk tmpt aircond tu. lgpn ramai tgh beratur mau masuk..ya bagi can dgn org lain plk hehe..

ejai_ej said...

hahahha.. apsal aku tak jumper? takde rezeki kot. hahhaha

Nurr Kasih said...

~ ejai_ej: hehe..xbaca incik isteri hang komen kat atas tu..masa korang nak balik tu baru bas turunkan bebudak tu..xpe xjumpa, yg penting ada pics bunga2 tu sebagai bukti kehkeh...

kak lang said...

huhuhu, kak lang nda smpt blajr apa2 instrumntal pon...sedey

Nurr Kasih said...

~ kak lang: huhu..kak lang minat instrument apa? xapa la mgkn aktif yg lain kan :D