Wednesday, September 07, 2011

Raya 1432H | Kanak-kanak riang di hari raya :)

lensa nurrkasih:

Aidilfitri 1432H
Tawau

Alhamdulillah.. syukur pada Ilahi. Setelah melepasi Ramadhan, diberi kegembiraan pula di Aidilfitri ini. Mudah-mudahan segala amalan di bulan Ramadhan di terima oleh-Nya. Raya kali ini semua keluarga dapat berkumpul bersama. Banyak juga gambar-gambar yang dapat diambil. Gambar anak-anak riang :).

Teringat pula tregedi Raya 2010 he. Gambar raya terdelete tanpa disedari. Waktu itu baru je beli DSLR. Keluarga pula beraya menziarah sanak saudara yang jauh di ceruk rantau sana. Pemandangan kampung pun sangat cantik dan natural. Kami apalagi, berposing sakan namun tiada rezeki pula. Tak apa la.. jadikan sebagai kenangan :D. Apapun diharap semua ceria dan mari bersama berpuasa 6 Syawal.

18 nurr click(s):

Cik Ecah said...

comel2 dorang nih,,,,:)
tang lompat tu alahaai kaki sume tecik2 heheheh

qinairaulfa. said...

adorable! hehe :D

Nia Ridzwan said...

cantik~ especially gambar yang sofia and boy jalan kat titi tu ;)

CT said...

comel2nya n slmt hari raya

http://batulesung.blogspot.com

Muhamad Arif Bin Zaripin said...

nice pic....

Nurr Kasih said...

~ Cik Ecah: hehe :D

~ qinairaulfa: alhamdulillah hehe :)

~ Nia Ridzwan: tq Nia. Gambar Sofia kat titi tu ada sambungannya lagi..nti nurr upload :D

~ CT: selamat hari raya juga CT :D

~ Muhamad Arif: tq..

LadyD said...

addduhh...memang tertarik dgn snap kamu ni..kanak2 riang berwajah kamera memang cantik sepadan dgn baju kurung yg dipakai..

fzikuz said...

Cantek pic2!! ^^
Slamat Hari Raya!!

ejai_ej said...

meriahnyer... tgk gambo pon tau raya tu meriah... huhuhu best2...

eda_ej said...

banyaknye gambo raye.. jeles nengok..

Nurr Kasih said...

~ LadyD:tq LadyD..mmg seronok tgk anak2 ni..happy je depan kamera. tu yg gambar pn banyak. yg dewasa segan :).

~ fzikuz: salam aidilfitri juga :D

Nurr Kasih said...

~ ejai_ej: budak2 la yg paling meriah.. sampai x larat nak snap dah hehe.

~ eda-ej: apasal jeles plk ni..tak banyak gambo raye ke? haish..suru jurukamera tu ambik gambo banyak2 huhu.

eezance said...

salam aidilfitri kak Nurr... :D

yangyuyu said...

wow great shots...indahnya sabah:)

Nurr Kasih said...

~ eezance: salam aidilfitri juga buat eezance :D

Nurr Kasih said...

~ yangyuyu: mai2 datang sabah :). pic biasa2 je ummi...

Faaein Talip Roy said...

comeynya sofi!!!.. (^^,)

raya yang ceria.. best... ^^,

Nurr Kasih said...

~ faaein: Raya faaein pun mesti ceria kan :D. sofia skrg mmg suka beraksi depan kamera. :)