Wednesday, September 21, 2011

Yakin pada diri | Putrajaya

lensa nurrkasih:

Kehidupan adalah tentang bersangka baik selalu dan meyakini apa yang berlaku dalam hidup adalah apa yang sudah tertulis, terbaik untuk diri kita :).

10 nurr click(s):

Faaein Talip Roy said...

yup.. yang penting YAKIN!..
tapi saya selalu aje kurang yakin.. -__-

ejai_ej said...

huhuhu... tak baik bersangka buruk ngan org.. hahahah.. err.. ader kener mengena ker comment aku nih ngan entry ko nurr? hahahha..

Nurr Kasih said...

~ Faaein: Faaein my dear he, kdg2 mmg byk kurg yakin dlm diri kan tapi harus bijak menguruskan monolog dalaman itu. tp percayalah.. Keyakinan bersulam rasa kebergantungan hanya pd DIA akan meberi semangat pd diri :D

Nurr Kasih said...

~ ejai_ej: hehe..ada kena mengena la tu :). huhu..mana ada bersangka buruk dgn org.. cuma berusaha melatih diri bersangka baik dengan kehidupan la heee~ .

Mamachia said...

betul tu sis,kak cuba untuk melupakan kisah pahit ,
tengah berusaha niii...tq

afzan said...

jangan terlalu yakin sudah. susah kita nanti

Nurr Kasih said...

~ Mamachia: usaha + tawakkal kak. DIA akan bantu :D

Nurr Kasih said...

~ afzan: yakin yang dipandu oleh iman, InshaAllah.

LadyD said...

hehehe...sgt terbaik..pics bagus..kata2 pun bagus.anyway,LadyD kena kembali asal guna link ni..just follow di link ni ye..

Nurr Kasih said...

~ LadyD: tq :)