Tuesday, October 11, 2011

Danial | Malu-malu ambil gambar :D

lensa nurrkasih:

Rindukan sang teman 'lama' yang membuat hati tersenyum. Sebab hanya dengan satu senyuman dapat mengubah hari gelap menjadi terang. Carilah dia, yang dapat membuat hatimu tersenyum ngeeeee ^_~.

14 nurr click(s):

ejai_ej said...

tone semua mendamaikan hati.. cam ne ko wat tone cenggini ek nurr? ajo siket meh..

Nurr Kasih said...

~ ejai_ej: tone try and error je ni ejai huhu. taktau menjadi ke tak tp takde hal nak ajar pun. klu dpt TT sure bole aku tunjuk :D

Faaein Talip Roy said...

masuk sini terus jadi senyum.. hehehehe..

kenalah dengan ayat tu.. carilah dia, yang membuat hatimu tersenyum... ^^,

cari nurr... pic nurr buat hati sy tersenyum.. ^^,

Nurr Kasih said...

~ Faaein: hehe alhamdulillah klu pic nurr buat hati faaein tersenyum :).

selalu2 la cari nurr ye ^^,

Sasa Al-Sharif said...

best tone. aku plak dah jarang dah main edit2 skg ni.. sibuk sikit demi negara tercinta. hehe

haniaiman said...

senyuman penawar rindu...ladyD suka editing ni.

Nurr Kasih said...

~ Sasa: tq. xpe Sasa..buat yg utama. biar kami yg kurang sibuk ni..main edit2 hehe.

Nurr Kasih said...

~ haniaiman: LadyD ye? nama lain :D. btw tq.

yangyuyu said...

nurr kasih nice potrait...aduhai bila kita nak tembak sama 2 ni:P

afzan said...

mantap. tone guna photoshop filter ke? aku try, tak pernahnya dapat macam ni. adeh!

Nurr Kasih said...

~ afzan: tne.. ni campur2 edit. guna photoscape filter :).

Nurr Kasih said...

~ yangyuyu: ye la ummi. bila dpt tembak sama2 ni. sabtu ni hafeez ada buat free shoot kan? tp xtau dpt pi ke tak ...

suhaimiphotography said...

lively picture, efek apa... nice macam guna canvas

Nurr Kasih said...

~ suhaimiphotography: pic tu guna filter :D