Thursday, February 23, 2012

My Contest [5]: Writing Contest February 2012

lensa nurrkasih:

Lama saya tidak menyertai contest. Kali ini nak join contest yang dianjurkan oleh En. Eqbalzack lagi. Jika berminat boleh sertai di sini. Contest kali ini menguji minda untuk membuat essay huhu.

WRITING CONTEST -FEBRUARY 2012

WHAT DO THESE PHOTO MEAN TO YOU?
SHARE YOUR ORIGINAL INTERPRETATION OR RESPONSE. WRITE A SHORT ESSAY.

Deadline for Submissions: 11:59 pm, 25 February 2012


* Essay ringkas sudah pun saya hantar :). Dan namanya pun blog photography, gambar pasti nak letak sekali he..

4 nurr click(s):

eqbalzack said...

Assalamualaikum Nurrkasih,

Terima kasih join contest [5] bukan contest [4] tau...

Abg eq dah linkkan kat blog. nanti boleh dtg singgah ok..

p/s: ni nurkasih yg menang contest lampu dulu kan? hadiah tu masih ada pada abg eq, harap dapat serahkan pada nurkasih nanti...

Nurr Kasih said...

~ eqbalzack: Waalaikumsalam. tq abg eq. Ok dah betulkan tapi saya tengok dekat link contest tu tertulis contest [4] :).

http://www.eqbalzack.com/p/related-articles.html

p/s: ya saya la contest lampu tu. nak serahkan by hand mmg tak dapat sbb saya dah berhijrah ke sabah. nanti saya update alamat saya pd abg eq ye..

eqbalzack said...

Assalamualaikum,
TAHNIAH! Anda salah seorang pemenang WRITING CONTEST [5] www.eqbalzack.com.
Sila singgah ke blog dan ikut arahan yang diberikan. terima kasih. Link seperti di bawah:

http://www.eqbalzack.com/p/related-articles.html

ikhlas,
eqbalzack

Nurr Kasih said...

~eqbalzack:
Waalaikumsalam.. Alhamdulillah.. terima kasih abg eq.