Monday, March 19, 2012

Direct flash | Di balik gelap gelita

lensa nurrkasih:

* Beri khabar gembiralah bagi malam yang gelap, bahawa esok lusa akan ada fajar dari puncak gunung dan celah-celah lembah, berilah khabar gembira bagi mereka yang dalam keadaan gelisah, goncang, bahawa dalam kesulitan akan ada kegembiraan, ada kelembutan tersembunyi disebalik kesusahan itu...peace ^_^

10 nurr click(s):

adrenalina said...

wah cantiklah nur!! direct flash tu maksudnya guna flash yg built=in kat kamera ke???

labulabi said...

wah.ini dah cukup hebat.tahniah di atas usaha kitak.hehe

afzan said...

pakai slow shutter utk flash eh? aku pun tak berapa reti term dia :)

EB said...

Kawalan chya yg bagus!..
Lama btul x singgah sini kn..
Adei ni kali la...

Nurr Kasih said...

~ adrenalina: aah adrenalina..nurr guna yg built-in kat kamera tu.. al-kisahnya masa kat floria thn lepas, ada seorang mat saleh kamera canggih siap ada flash lagi..tp dia guna flash built-in dkt kamera.. nurr pun try juga..

tak sangka hasilnya mcm ni :)

Nurr Kasih said...

~ labulabi: tq..kmk punya pic biasa2 ja. pic ktk lg hebat...

Nurr Kasih said...

~ afzan: tak ni nurr guna built-in flash kt kamera tu...:)

Nurr Kasih said...

~ EB: adeh.. pic biasa ja. org pro mcm EB mana mau singgah sini sudah :)

EB said...

Hahahahaha mana ada pro...
EB ada singgah cuma eb x tnglkn jejak.. Itu pun kali kmu perasaan la.. eheheh..

Nurr Kasih said...

~ EB: hehe ya biasa jugak tu..singgah tp xtinggal jejak :)