Saturday, June 09, 2012

がんばって!| Semporna, Sabah

lensa nurrkasih: 

Lama dah saya tak stay up. Biasanya waktu malam, cepat je mata mengantuk. Sambil transfer gambar yang diambil beberapa hari lepas, terpandang pic lama ini. Tak tercapai lagi wishlist nak join trip ke pulau sekitar Semporna. Insya Allah ada rezeki nanti :).

* Selamat berhujung minggu semua. Setiap hari kita boleh memiliki dua pilihan. Kita boleh memilih sisi yang gelisah ataupun sisi yang tenang. Mestilah nak yang tenang kan. Jadi siapkan kerja, InshaAllah nanti hati pasti kan tenang huhu. Do your best! Ganbatte! がんばって!

12 nurr click(s):

muarra said...

i agree "siapkan kerja, InshaAllah nanti hati pasti kan tenang",,, betul sekali hal itu my sister,, nice pict.,, i like it,,

黄清华 Wong Ching Wah said...

Gambate! Great photographing !

adrenalina said...

cantik~~~... insya Allah Nur ...ada rezeki leh lah pusing ke pulau2 tu kan... post Nur kali ni betul2 kene dgn situasi sekarang...smalam pun stay up malam jugak tengah menanda kertas xm budak...esok dah nak balik ke sarawak semula hahaha...=)

Nurr Kasih said...

~ muarra: tq muarra :).

Nurr Kasih said...

~ Mr.Wong: he ganbatte kudasai !!

Nurr Kasih said...

~ adrenalina: oo ye kan dah nak balik sarawak dah esok..ok tak sia2 la stay up ye..harus siapkan sebelum balik tu hihi

LadyD said...

kalaulah dapat duduk kat situ, terasa tenangnya diriku ini..hehehe, tetiba je akak kan...

Nurr Kasih said...

~ LadyD: hehehe..mmg best kak.. banyak angin. tenang :D

yangyuyu said...

jeles dgn anda

Nurr Kasih said...

~ yangyuyu: apa pulak jeles ni..dia tu gi sandakan..jeles la jugak..hihi

syakey said...

semporna cantik sgt!! teringin nak g.

Nurr Kasih said...

~ syakey: ya xtercapai lagi hajat nak ke pulau. tak pe ada rezeki nanti sampai la tu kan :)