Friday, April 19, 2013

Sayyidul Ayyam | Mencari semangat ;)

lensa nurrkasih:

Salam Jumaat semua.. lama tak update blog. Sekarang tiada mood untuk menulis.. apa kata orang ke laut huhu (semangat yang hilang). Apapun cari semangat edit-edit gambar dulu. Gambar yang menunjukkan mood saya sekarang hehe. Baca buku/artikel banyak2, buat analisis/kira-kira, berangan nak cuti2 dan nak fly. Bulan Mei jom fly :). InShaaAllah.
* Rabbi yassir, wala tu assir. Rabbi tammim bi khair. Aamiin.

2 nurr click(s):

Faarihin Talip said...

wah... nak fly lagi..
pergh.. rak tu rak buku kat bilik nurr ke? best..best.. banyak buku tu..

huhuhu.. nk try rajin update blog.. tapi tu lah.. time nak exam je 'penyakit' update ni datang.. haha..

Nurr Kasih said...

~Faaein: hehe angan2 je nak fly.. tp klu jadi fly wah release sikit kan ;)

biasalah tu.. time serabut2 tu, laju je nak update kan. tp Faaein kena utamakan exam dulu ye hi.