Sunday, September 29, 2013

Simpang ke Kunak-Lahad Datu 1 km

lensa nurrkasih:

Angin adalah lagu
Yang bergemersik
Pada celah-celah daun.
Angin adalah lagu
Yang bersenandung
Bersama damai alam.
~lensa nurr, 290913~

Throwback gambar-gambar masa balik kampung hari tu. Kalau dapat balik kampung suka jalan-jalan dan ambil gambar sana sini.  Sambil-sambil ambil angin tu, tak nak lah lepaskan peluang tekan shutter sekali. Siapa lagi temankan kalau bukan model cilik seorang ni.. Dia kan minah kampung.. Tiap petang mesti ajak nenek dia jalan ambil angin :). Jadi kalau ajak jalan, tak menolak punya. Dia dulu jalan kat depan :).

4 nurr click(s):

Nisa said...

Si kecil sungguh manis orangnya :D Seronok bagi sesiapa yang masih ada kampung tu... :'c

Nurr Kasih said...

~ Nisa: Alhamdulillah.. Tq Nisa.
Kat mana2 pun sama. Apa kata jom balik kampung akak :)

Faarihin said...

comel si kecil itu..

nurr amik gambar memang set jadi noise ke atau edit tu?

Nurr Kasih said...

~ Faarihin: Alhamdulillah. . Thanks Faain. .

Gambar yg ni nurr edit tambah noise :)