Sunday, September 29, 2013

Simpang ke Kunak-Lahad Datu 1 km

lensa nurrkasih:

Angin adalah lagu
Yang bergemersik
Pada celah-celah daun.
Angin adalah lagu
Yang bersenandung
Bersama damai alam.
~lensa nurr, 290913~

Throwback gambar-gambar masa balik kampung hari tu. Kalau dapat balik kampung suka jalan-jalan dan ambil gambar sana sini.  Sambil-sambil ambil angin tu, tak nak lah lepaskan peluang tekan shutter sekali. Siapa lagi temankan kalau bukan model cilik seorang ni.. Dia kan minah kampung.. Tiap petang mesti ajak nenek dia jalan ambil angin :). Jadi kalau ajak jalan, tak menolak punya. Dia dulu jalan kat depan :).

Wednesday, September 25, 2013

Wordless Wednesday: Kebenaran..

 lensa nurrkasih:
 
Burulah kebenaran, jangan terlalu memburu keindahan. InsyaAllah apabila kebenaran menjadi milikmu, semuanya akan kelihatan indah ~Genta Rasa~

Saturday, September 07, 2013

Binalah harapan.. | Kunak, Sabah

lensa nurrkasih:

Serah dan pasrahlah kepada kekuatan Allah bukan pada kekuatan kita. Ketika bertembung dengan halangan yang sukar, atau setelah segala usaha telah menemui jalan buntu, binalah harapan dengan menyerahkan segalanya kepada Allah. Pada detik itulah selalunya terbuka jalan, terserlah penyelesaian. Let go, let GOD! ~ Genta Rasa ~

Wednesday, September 04, 2013

Newborn | Baby Ryan Al-Hakim

lensa nurrkasih:
Baby Ryan
Bangi
Subhanallah.. Allahuakbar. Meet baby Ryan only 2 days old!.  So sweet and handsome boy :). Sangat excited dengan newborn baby..cute, kecil dan sangat wangi.
*“Semoga Allah memberkati pada bayi ini dan semoga Allah menjadikannya sebagai anak yang berbakti dan bertakwa.”

More photo LensaNurrPhotography :)