Wednesday, May 14, 2014

Instagram Picture: Random 2

Salam.. Lama betul blog tak berupdate. Last update pic baby Husna. Baby Husna sekarang dah 6 bulan dah huhu. Baru2 ni ambil masa buat photoshoot untuk dia :). Teaser satu pic Husna. Oh..Ada lagi ke rakan-rakan yang singgah jenguk kat sini hihi. Apapun didoakan sentiasa dipermudahkan urusan kalian. Nak mudah dan senang saya share je gambar dari instagram dan upload kat sini.. sekurang2 dapat share gambar kan. Ok itu je..InsyaAllah jumpa lagi ;).


5 nurr click(s):

Faarihin said...

ooo.. Kiranya sekarang Nurr update dekat instagram je ke? hehe.. Selamat Hari Raya Nurr.

Memang menanti aje gambar2 dari Nurr. =)

Nurr_Rahmah said...

Selamat Hari Raya juga untuk Faain. Rindu la dekat Faain 😁.

Tak juga Faain. Dkt instagram pun jarang². Apapun thanks Faain singgah sini.

Faarihin said...

Mesti Nurr busy kan. Takpelah Nurr, utamakan perkara yang utama dulu. Take care ya Nurr.. =)

Nurr_Rahmah said...

Hihi tak la busy mana pun Faain ☺. Ok Faain pun take care.

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/