Wednesday, October 22, 2014

Husna Irdina Az-Zahra

Ada impian di dalam hati yang tidak pernah padam, sukar untuk dilupakan begitu saja. Walau sudah jarang mengusung kamera membuat photoshoot, namun perasaan untuk memetik shutter selalu ada hihi ;)

9 nurr click(s):

Abang Bear said...

sooooo cuteeeee....!!!!

Nurr_Rahmah said...

~ Tq @Abang Bear

Faarihin Talip said...

Comelnya!!!.. Nurr.. saya pun macam tu juga, tapi sekarang macam nak cari balik mood unsung kamera cabuk tu.. >__<

p/s: Saya tak tahu kenapa, asyik buat blog baru lagi.. hehe.. kalau nurr rajin singgah, mai lah jengah teratak baru saya yang tak seberapa itu.. >__<

Nurr_Rahmah said...

~ Faarihin: Dah singgah Faain ☺

Faarihin Talip said...

[Nurr]

Terima kasih sudi singgah ke sana. Mesti Nurr peningkan. Asyik tukar blog je saya. Anyway, bila nak update blog ni.. rindu nak tengok hasil 'tangkapan' Nurr.. Hehe.. =D

De' Qaseh Gallery said...

~ Faarihin: Rindu juga la nurr nak nak berblog Faaien. Ok InshaaAllah soon.
(nurr_rahmah)

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Faarihin Talip said...

Nurr.. Selamat Hari Raya. =)

Lama dah tak singgah sini.