Wednesday, April 25, 2012

Maternity Photoshoot | Nor Ruzana Natiah

lensa nurrkasih:



Happy je pasangan ini semasa sesi photoshoot :). Senang mengambil gambar mereka dan ini adalah bakal anak sulung mereka. Saya doakan semoga dipermudahkan urusan mereka dan gembira menerima kelahiran baby girl yang tak lama lagi. Ameen. 

*More picture @ LensaNurr Photography :)

10 nurr click(s):

Kira Kekuri said...

hehe moga lahirkan anak2 yg soleh n comel :D

Nurr Kasih said...

~ Kira Kekuri: tq kira.. Ameen :)

LadyD said...

ameen...ceria sungguh pasangan itu..tahniah buat kamu.cantik pics2 tu.

Nurr Kasih said...

~ LadyD: tq kak. ya pasangan yg ceria :D

ROSNAJIHAH said...

cantik gambar2 dari lensa nur kasih..semoga pasangan nih mendapat anak yang soleh dan solehah... :)

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

cantik & sweet momen kan.

saya sendiri xde sape nak amik gamba masa zaujah ngandung.

dah bsalin pun. hehe ;)

Syam said...

Salam..
Nice pic Nurr
Bkn slalu ada org amek gmbr maternity yg lengkap btudung..hehe
BTW gambar mcm washout sket..mmg trademark nurr ke? hehe

Nurr Kasih said...

~ ROSNAJIHAH: tq. inshaAllah ameen :)

Nurr Kasih said...

~ Khairul: mmg mereka sgt sweet :). tak pe inshaAllah klu zaujah diberi peluang lagi, nti jgn lupa ambil gambar :)

Nurr Kasih said...

~ Syam: tq syam.. aah pic over sikit. bukan trademark..still tne lagi. btw thanks ye :)