Sunday, April 01, 2012

Photoshoot bersama Sofia | Kota Kinabalu, Sabah

lensa nurrkasih:


Inilah pic semalam. Puas hati dapat merakam gambar :). Cuaca pun baik. Model pun mood baik je.

14 nurr click(s):

yangyuyu said...

wow backlighting, background yg lapang, kompo menarik dan ekspresi sofia...semuanya beautifully captured

syakey said...

sukanya gigi budak ni. hehe. love it! siap tuka2 baju lagi ;D

LadyD said...

wahh..lokasi menarik, model cilik pun cute..nak pulak camerawomen yg berbakat..awesome!

etuza said...

Wah! gambar bagus2 ya..

Nurr Kasih said...

~ yangyuyu: btl ummi..backlighting kat tmpt ni mmg cantik. selalu le nampaknya pegi sini :)

Nurr Kasih said...

~ syakey: hehe..tukar2 baju..buat ala-ala photoshoot gitu :)

Nurr Kasih said...

~ LadyD: tq kak. tak la berbakat sangat pun kak. biasa2 je..huhu

Nurr Kasih said...

~ etuza: terima kasih..

faizal ridzuan said...

hohohoh.. aku nak booking die wat menantu boleh?huhuhu.. comey je...

Nurr Kasih said...

~ ejai: hehe..kena tanya kat emak bpa dia la ye.. :)

Kira Kekuri said...

aww sangat comel kak~ ^__^

Nurr Kasih said...

~ Kira Kekuri: alhamdulillah.. :)

Faaein Talip Roy said...

pic2 sofea yang sangat comel!..

hope lah ada anak menakan saya yang sporting untuk ambil gambar macam ni.. hehehe..

Nurr Kasih said...

~ Faaein: hehe boleh tu faaein..anak2 ni kena biasakan..lama2 mereka akan ok. tgk je kamera bole senyum :).