Saturday, September 07, 2013

Binalah harapan.. | Kunak, Sabah

lensa nurrkasih:

Serah dan pasrahlah kepada kekuatan Allah bukan pada kekuatan kita. Ketika bertembung dengan halangan yang sukar, atau setelah segala usaha telah menemui jalan buntu, binalah harapan dengan menyerahkan segalanya kepada Allah. Pada detik itulah selalunya terbuka jalan, terserlah penyelesaian. Let go, let GOD! ~ Genta Rasa ~

8 nurr click(s):

adrenalina said...

Assalamualaikum...
semoga sihat2 ajer...dah lama tak menjenguk blog nur ni...good luck sis!

Nurr Kasih said...

~ Adrenalina: Waalaikusalam wbt..
Alhamdulillah sihat.. thanks adrenalina :)

Faarihin said...

Setelah kita usaha.. kita tawakal kepada-Nya kan.

Semoga Allah s.w.t permudahkan segala urusan dan perjalanan hidup kita.Aminn.. =)

Nurr Kasih said...

~ Faarihin: Aminn. Semoga Allah permudahkan urusanhidup Faaein juga.

mie said...

kekuatan kita tiada tandingannya denga kekuatan Allah...

Faarihin said...

Nurr.. bila nak update lagi? tgh busy ea? hehe..

yup.. kite balik kampung ni.. tapi cuti kejap je.. =)

Faarihin said...

hehe.. Nurr bila nak update lagi ni?

gambar-gambar tu banyak edit lah nur.. Tak reti lagi nak ambil gambar awesome2 macam Nurr.. huhu.. =)

Nurr Kasih said...

~ Faarihin: hehe.. InsyaAllah nti update. xpe Faaein..edit pun cun :).

nurr pn edt jugak :)