Thursday, October 20, 2011

Farewell | Marche, Mutiara Damansara

lensa nurrkasih:

Marche
Mutiara Damansara
 

Last day hari itu, company belanja makan di Marche. Thanks Boss :). Highlight of the day: 1. Sampai rambang mata nak pilih hidangan :) 2. Saya makan spaghetti dan minum air chocolate. 3. Dan pizza dan ice-cream. 4. Makan berlima dengan harga $250++ hu.

12 nurr click(s):

Nia Ridzwan said...

suka gambar2 yang awak letak noise tu. cantik ^^

Nurr Kasih said...

~ Nia Ridzwan: thanks Nia :D

Syafiq A. Ghani said...

wah, gambar yang noise tu nampak macma gambar kat negara omputih. Nice entri ni! ^^

haniaiman said...

pics fesyen old photo..lawa2..kite sukee..

Faaein Talip Roy said...

best..best.. pic dari Nur.. sentiasa tak mengecewakan saya.. hehehe.. bila nak menuntut ilmu dari nurr ni.. hehehe.. ^^,

adrenalina said...

fuhh...mmg kene bawak kredit kad ni kalau datang ke Marche ni hehehe... gambar2 nur membuatkan saya lapar lah hahahah

your work look very nice!! i like 2000x

labulabi said...

yum2 sedap.bleh la blanja saya nanti.nak g sabah tahun depan.hihi

Nurr Kasih said...

~ thanks Syafiq and LadyD :).

~ Faaein: huhu nak tuntut apa Faaein?? jom belajar sesama :D. InshaAllah ada kesempatan boleh outing sama ngeee..

~ adrenalina: hehe klu sya xdpt la nak pi sini..nasib baik org belanja, dpt juga merasa hehehe.

~ labulabi: dtg sabah tahun depan? personal ke kerja? inshaAllah roger2 je bila dh smpi..bole TT hihi.

Cik Shiqa said...

best ny tgok gambar2 si nurrr.

labulabi said...

kita org nak outing dekat kk.12-14 mei 2011.nanti dah dekat nak tarikh saya bagitau lagi k.hihi.

yangyuyu said...

wow air kelapa tu smile:)

Nurr Kasih said...

~ yangyuyu: air kelapa pun pandai senyum :D