Tuesday, October 25, 2011

Fikirkan yang baik-baik saja :) | Bangi, Selangor

lensa nurrkasih:


Fikirkan yang baik-baik saja, InshaAllah segala yang baik-baik datang. Kamu menjadi apa yang kamu selalu fikirkan. Fikirkan kebaikan akan menarik kebaikan-kebaikan yang lain.

Tekadkan diri untuk menjadikan hari yang baru tu hari yang baik, sungguh baik, sebaik yang mungkin dari hari yang sebelumnya ^_~.

12 nurr click(s):

eda_ej said...

tu la, jgn pikir yang tak elok.. tiap kejadian mesti ade hikmahnye...

Faaein Talip Roy said...

inshaAllah nurr.. thank's 4 this entry.. macam tau2 aje apa yang sedang membelenggu fikiran sy sekarang ni.. ;P

yangyuyu said...

good luck:)

Cik Shiqa said...

setuju.. fikir kan yg baik2 semoga semuanya sentiasa menjadi baik :)

labulabi said...

nice pic.kucing tu comel lah.hehe.

ejai_ej said...

huhu.. ko pikir mender nurr? hahha... ilek2..jgn risau.. sure everything will be fine.. err... ader kener mengena ke comment aku ngan post ko nih? hehehhe.. sabtu nih pepehal hello aku ek.

haniaiman said...

salam Nurr..dan ingat juga...yg baik datang dari Dia, dan yg tak baiknya dtg dari kesilapan kita sendiri.

Nurr Kasih said...

InshaAllah Dia sts memberi kita yg terbaik. thanks all sebab singgah dan komen :D

muarra said...

MasyaAllah makin bagus saja karya anti dalam hunting fhoto,, jadi pengen bgt ane seperti itu tapi belum sanggup buy the camera like that,,,

my360finder said...

gambar2 yg cantik dan
entri yg sangat bermakna :)

Faaein Talip Roy said...

Selamat Hari Raya Aidil Adha Buat Nurr n Famili.. ^^,

Nurr Kasih said...

~ Faaein: salam aidiladha juga utk faaein sekeluarga :)